NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u parama

Zanimljivosti
NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u parama
.

Kako smo u Novu godinu ušli sa retrogradnom Venerom i Merkurom, sigurno je da nam februar donosi veliko olakšanje jer ove planete kreću naprijed, pa će se to osjetiti i na finansijskom planu

Saznajte kakva situacija vas očekuje na finansijskom planu. Jupiter je u Ribama,a Merkur prestaje da bude retrogradan 3. februara, što znači da nas očekuje veća stabilnost na svim poljima.

OVAN  - Uran u drugom polju donosi vam promjenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK - Retrogradni Merkur kreće 3. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI - Februar je odličan mjesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da riješite pitanje nasljedstva.

RAK - Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće donijeti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV - Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se mijenja i februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva. 

DJEVICA -Vi ćete biti NAJUSPJEŠNIJI u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru. 

VAGA - Masr u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA - Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRIJELAC - Venera u drugom polju koja kreće naprijed donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara.

JARAC - Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA - Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE - Jupiter u vašem znaku donosi vam uspjeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam donijeti dodatni novac.

Ne propustite