PRVI PUT NAKON DEPORTACIJE NOVAK ĐOKOVIĆ USLIKAN U BEOGRADU: Evo šta je radio

Kiosk
PRVI PUT NAKON DEPORTACIJE NOVAK ĐOKOVIĆ USLIKAN U BEOGRADU: Evo šta je radio
.

Novak Đoković ne želi pažnju nakon haosa u Australiji, ali građani Srbije su ga primijetili.

Srpski teniser Novak Đoković od ponedeljka se nalazi u Beogradu. Vratio se u rodni grad pošto mu je poništena viza za Australiju, ali je odmah "zbrisao" medijima na aerodromu.

Đoković je u centru pažnje bio gotovo dvije nedelje, od polaska u Melburn, a poslednji put oglasio se nakon presude Federalnog suda koji nije usvojio njegovu žalbu za ukidanje vize. Poručio je da se u naredne dve nedelje neće oglašavati jer želi da fokus bude na teniserima na Australijan openu, a do tada će biti "inkognito" u Beogradu.

Srpski teniser teško može da promakne građanima Srbije, čak i kada se "kamuflira", tako da je jutros primijećen u Crkvi Ružica na beogradskom Kalemegdanu gdje je prisustvovao liturgiji.

"Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista svijeta među njima. Nole je skromno stajao i slušao liturgiju, nakon čega su mu neki od vjernika prilazili da se fotografišu", kazao je izvor lista "Informer" dok je fotografija objavljena na "Reditu"

zzgajghfomc81

Novak Đoković je trenutno na možda najtežem ispitu u karijeri pošto je nakon dve nedelje torture ostao bez nastupa na Australijan openu, zbog čega može da izgubi i prvo mjesto na ATP listi.

Takođe, sada je poznato i da će morati da se vakciniše ako hoće da igra na bilo kom grend slemu.

(MONDO)

Ne propustite