U EMISIJU DOVELI ASTROLOGA: Evo šta je prorekla Novaku Đokoviću, ovo ga čeka u 2022. godini

Kiosk
U EMISIJU DOVELI ASTROLOGA: Evo šta je prorekla Novaku Đokoviću, ovo ga čeka u 2022. godini
.

Sudbina Novaka Đokovića u 2022. godini je tema koja zanima javnost, jer su mnoge države uvele veoma stroge propise kad je riječ o sportskim događajima. 

Tako su i Španija i Francuska propisale obaveznu vakcinaciju za sve igrače na takmičenjima, pa se već smatra izvijesnim da je, recimo, Rolan Garos nedostižan za Novaka u ovoj godini. Međutim, u emisiji Jutro na TV Prva, astrolog Bosiljka Veselinović je dala optimistične prognoze.

"Novak Đoković će igrati na turnirima ove godine jer će dobiti valjano ljekarsko uvjerenje", rekla je uživo u programu. "Zvezde su najavljivale veliku krizu našeg tenisera u januaru, a imao je dobar aspekt 10. januara,  baš kad je oborena odluka da mu se oduzme viza. Međutim, dobro je što se vratio u zemlju jer je moglo da mu se desi nešto još mnogo gore", tvrdi astrolog. 

Prema njenim riječima, sada će se izvući iz svega i neće biti težih posljedica. "On ima snažnu energiju, vezu sa energijom koju mnogi ne razumiju ali koja sve zanima", kaže Bosiljka. "Kako on to pobjeđuje, odakle mu tolika mentalna snaga? Baš zato i jeste na meti."

Da podjsetimo, ona je svojevremeno prognozirala i da će srpski teniser doživjeti veliki pad na svjetskoj rang listi, što se i ostvarilo. Sada savjetuje Novaku da planira i povlačenje iz tenisa, jer je moguć loš razvoj kao i brojni gubici. 

(Lepa i Srećna)

Ne propustite