U OVA 4 ZNAKA SU ROĐENI NAJMISTERIOZNIJI MUŠKARCI: Teško otvaraju dušu, večito su zagonetni!

Zanimljivosti
U OVA 4 ZNAKA SU ROĐENI NAJMISTERIOZNIJI MUŠKARCI: Teško otvaraju dušu, večito su zagonetni!
.

Otkrijte u kom horoskopskom znaku se rađaju misteriozni muškarci

Pojedini muškarci uvijek čuvaju "komadiće" isključivo za sebe. Nije bitna društvenost ili ekstrovertnost, poenta je da oni ne žele da otvore sve svoje karte i to zbog njihovog karaktera, ne rade to namjerno, niti ciljaju na nešto.

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, provjerite da li se nalazi listi najmisterioznijih znakova...

Škorpija

Ako postoji jedan znak čija je reputacija tajnovitosti "premašila Univerzum", to je Škorpija. Ovaj čovjek vam nikada neće reći sve što misli ili u šta vjeruje. Uvijek čuva tajne i stalno ima asove u rukavu koji će odigrati, kada i ako zatreba, piše Stil.

Čovjek ne želi da znate šta se dešava u njegovom umu i da njime manipulišete. Uostalom, to je njegova sopstvena taktika prema drugima, pa nikada neće dozvoliti da se sve ovo okrene protiv njega.

Vaga

Postoji razlog da se Vaga ubraja u tajanstvene muškarce jer iako je društven, mnogo priča i ekstrovertan, sve što govori i radi je besmisleno i nikada se ne tiče njegovog ličnog života ili onoga što zaista misli. Njegovi razgovori su često o vjetru i vodi i rijetko otvara srce. Dakle, u važnim stvarima uvijek će postojati misterija koja će pokrivati njegov život.

Ribe

Ribe su osjetljive, romantične i skromne. Takođe su prilično tajnovite. Djeluje uglavnom na osnovu svoje intuicije, koja se – vjerujte nam – takmiči sa intuicijom Škorpije.

On mnogo toga razumije, ali neće vam reći sve što vidi. Rijetko se „otvara“ i samo ako ste zaista zadobili njegovo povjerenje, može vam otkriti djelić sebe.

Jarac

Jarac, zbog izgleda, ima atmosferu misterije oko sebe. To nije znak koji rado govori o sebi. On sjedi u uglu radije nego da priča o nevažnim stvarima.

Govoriće samo ako misli da ima izvanrednog sagovornika pred sobom, ali opet neće otkrivati stvari o sebi. On „kupuje“ informacije, a ne „prodaje“. I upravo to čini da se drugi zapitaju o njemu i njegovom životu.

 

Ne propustite