DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU - SAMO SE SRUŠILA! Zbog nje su se svi ZALEDILI, teniseri trčali da joj pomognu! (VIDEO)

Kiosk
DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU - SAMO SE SRUŠILA! Zbog nje su se svi ZALEDILI, teniseri trčali da joj pomognu! (VIDEO)
-

Nimalo prijatna situacija sa meča 1. kola muškog singla u Melburnu.

Dramatična scena na Australijan openu viđena je već drugog dana turnira. I dok je prethodno Dijego Švarcman vikao da ne može više da hoda na meču protiv Filipa Krajinovića, scena sa meča Pedra Martineza i Federika Delbonisa je zabrinula sve fanove.

Na tom susretu, djevojčica koja skuplja loptice srušila se tokom taj-brejka prvog seta, a teniseri su joj odmah pojurili u susret da joj pomognu!

Igrao se posljednji gem prvog seta, koji je Martinez na kraju dobio nevjerovatnim rezultatom 17:15, a negdje na sredini tog taj-brejka, dogodila se nemila scena.

Djevojčica se srušila, što se nije vidjelo u prenosu meča, a Delbonis je sve primijetio. Odmah je viknuo i brzo pojurio ka njoj, dok su joj u pomoć prišli i Martinez i linijske sudije.

Djevojčicu su ubrzo smjestili u stolicu na terenu, bila je pregledana od strane ljekara, a ona je tu ostala sve dok po nju nisu stigli njeni roditelji.

Teniseri su sve vrijeme ostali u blizini djevojčice, a mediji u Australiji javljaju da je skupljačica loptica najvjerovatnije kolabirala zbog velike vrućine, prenosi Mondo.

Evo kako je to izgledalo. Pogledajte na linku OVDJE,

Ne propustite