PUN MJESEC U RAKU ZA OVA 4 ZNAKA PRAVI HAOS: Kad bi znali šta ih čeka, ne bi ustajali iz kreveta

Zanimljivosti
PUN MJESEC U RAKU ZA OVA 4 ZNAKA PRAVI HAOS: Kad bi znali šta ih čeka, ne bi ustajali iz kreveta
.

Osim retrogradnog Merkura u Vodoliji, noćas, tačno u 12:48 časova stigao je pun Mjesec u Raku koji će imati snažno dejstvo tokom čitavog dana

Pun Mjesec je dovoljan da izazove emotivne promjene, ali kako je ovaj u Raku, ne treba da se začudimo što će ljudi danas biti bez kontrole.

Pozivi, žalbe, nekontrolisane emocije, suze, bes, frustaracije...sve je to nešto što će se nakupiti svakome od nas, a pojedine znakove će pogoditi više nego ostale.

Pun Mjesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smenjivati od depresije do euforije.

Pun Mjesec biće najteži za same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Sa druge strane, energiju punog Mjeseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

RAK - Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ste i prije 18. januara bili plačljivi jer je sve počelo da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osjećanja.

OVAN - Pun Mjesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

VAGA - Pun Mjesec u Raku je težak za posao. Imaćete krizu na radnom mjestu i svega će vam biti dosta. Vjerovatno ćete poželjeti da promijenite posao.

JARAC - Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

Što se tiče Riba, pun Mjesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mjestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promijeniti pogled na život, ali i biće prilike za putovanje

(informer.rs)

Ne propustite