OGLASILI SE RODITELJI SPLIĆANKE: Otac otkrio u kakvom je odnosu nestali Matej bio sa njegovom ćerkom

Objavljeno:17.01.2022 - 21:03
A A A Times Arial

Prijateljica Mateja Periša koja živi u Podstrani kod Splita, a u vreme njegovog nestanka bila je u Beogradu, još se nalazi u Srbiji, piše Blic.rs.

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je djevojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš. To je danas demantovao srpski MUP i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

Nešto poslije 16 sati Slobodna Dalmacija kontaktirala je njenog oca.

– Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Celo sam vreme s njom u kontaktu – kaže otac djevojke, piše Slobodna Dalmacija.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

– Moja kćer ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao “Di si!”. Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju – kaže.

Inače, kako se saznaje, njegova supruga, mama djevojke o kojoj region bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebao ići u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na mobitel se nije javljala.

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamijenila crnim pozadinom, a potom izbrisala profil.