DANAS JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH I NAJPOPULARNIJIH NA ESTRADI: Udata je za densera, ZNATE LI KO JE ONA?

Objavljeno:17.01.2022 - 14:03
A A A Times Arial

Popularni estradno- bračni par Vesna i Đole Đogani danas imaju armiju fanova, sa kojim pjevačica redovno komunicirana na društvenim mrežama i dijeli svoje svakodnevne rituale i obaveze. Međutim, jedan od njih izazvao ju je da pokaže kako je izgledala pre udaje za najpoznatijeg densera.

- Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe '90-tih, pa onda i njega - glasio je komentar na koji je Vesna sa zadovoljstvom odgovorila. 

603e8ac1-b8c8-45d8-ad2b-685b0a0a0a64-2481977-screenshot-4-ff-previeworg

Foto:Prinstcreen

- Nisam sigurna da sam bila "ta djevojka" '90- tih, ali evo i mene - napisala je pjevačica u opisu videa koji je sastavljen od njenih fotografija iz mladosti.

518257-vesna-fn

Foto:Prinstcreen

Danas atraktivna plavuša pokazala da je u ranim 20-tim godinama bila zanosna crnka, a fanovi su se složili da je i tada bila prava ljepotica. 

- Bomba kako god da okreneš", "Prelijepa si bila, a sad si još lepša", "Super si", i dalje se nižu komentari na Vesnine fotke iz mladosti.

Podsjetimo pjevačica je nedavno otkrila da nije imala lak život, a jedan dio djetinjstva provela je u sirotištvu u Zvečanskoj, gdje ju je majka ostavila zbog nemaštine. 

- Ja moram da kažem da sam samo jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vijreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - ispričala je Vesna koja se nedavno sa suprugom rasplakala pred našim kamerama.

Novi.ba/Informer.rs