OBJAVLJENA ASTRO ANALIZA za 2022. GODINU, EVO ŠTA VAS ČEKA: Prognoze po godišnjim dobima, 1 PERIOD JE PRAVO KRITIČAN

Kiosk
OBJAVLJENA ASTRO ANALIZA za 2022. GODINU, EVO ŠTA VAS ČEKA: Prognoze po godišnjim dobima, 1 PERIOD JE PRAVO KRITIČAN
,

Zadnja trećina zime će donijeti generalno poboljšanje i novi uvod ka ispunjenjima planova koje ste zamislili. Proljeće može karakterizirati pojavljivanje novih emocija, kao i strastvene veze za osobe s jakim utjecajem znaka Vodenjaka i Jarca. Ljeto nas uvodi u nešto turbulentniji dio godine koji na buran način dovodi do rješenja mnogih prepreka. Tijekom jeseni će biti prenaglašena muška energija, intuicija će se teško slijediti pa se predlaže rad na međuljudskim odnosima i ne započinjanje bilo kakvih borbi i iniciranja novih projekata.

Prema izračunima i numerološkim odlikama, ovo je godina u kojoj će se događati različite vrste popravljanja veza s ljudima i u poslu, kao i mirenja sa situacijom i ljudima s kojima smo imali nedefinirane i nepovezane odnose. Radit ćemo, svjesno i nesvjesno na pomirenju odnosa s ljudima s kojima smo imali konfliktne situacije. Uz ovo stanje, suočit ćemo se s lošim stranama muškog principa, a pozitivno je da će se općenito puno napraviti na iskorjenjivanju negativnih učinaka istog.

Zima

Ovaj period će biti poseban po tome što Merkur ulazi u retrogradnu kretnju, i iz iste tada izlazi. Pored toga, Venera i Uran prestaju sa retrogradnom kretnjom zadnjim djelom mjeseca siječnja/januara. Ovo nas upozorava da će ovo biti tipičan siječanj/januar, pogodan isključivo za analizu i pravljenje plana i za ovu godinu, pogotovo financijskog i ekonomskog.

Povoljna je retro Venera u Jarcu koja je jako dobra za poslovne analitike i stvaranje novih poslova, ali nikako nije dobra za početi novi posao i nove projekte, kao ni za promocije rada i druge slične komunikacijske aktivnosti. Profesije poput prava, kriminalistike, kao i ostali informativni poslovi će se ove zime susretati s preprekama koje neće dopustiti nesmetan rad.

Zadnja trećina zime će donijeti generalno poboljšanje i predstaviti novi uvod ka ispunjenjima planova koje ste zamislili. Pogotovo ako se radi o poslovima.

Zračnim znakovima slijede nove ljubavne veze ili nove avanture.

Savjetujemo da se ove zime posvetite planiranju rada i aktivnosti, a ukoliko morate pokrenuti neke nove stvari radite to obzirno, obraćajući pažnju na prepreke i odmarajte se redovito.

Ožujak/mart će biti jako pogodan za osjetljive osobe koje će imati snagu usmjeriti i slušati svoju intuiciju, te će na ovaj način pomoći sebi, ali pomoći drugima.

Tijekom zime ćemo postepeno graditi bolju percepciju budućnosti što će rezultirati ostvarenjem novih i povoljnih ciljeva.

Proljeće

Ovo proljeće će obilježiti početak retrogradne kretnje Saturna u Vodenjaku, kao i ponovno retrogradno kretanje Merkura koji će početkom lipnja/juna krenuti direktno. Jako je karakteristično za ovu godinu da će Merkurova retrogradna kretnja početi u sva tri zračna znaka, a direktno kretanje će početi u sva tri zemljana znaka. Ovo govori da procesi postizanja dogovora i komunikacija neće biti jednostavni, ali sigurno će biti plodonosni i prilike neće dopustiti da se odstupa od dogovora, pogotovo onih koji se dogovore u mjesecu siječnju/januaru!

U proljeće možemo očekivat nastavak komunikacije i dogovora iz siječnja/januara, te ćemo tad stabilizirati sve ideje i pokrenuti ih u pravom smjeru.

Ovo proljeće može karakterizirati pojavljivanje novih emocija i veza, kao i strastvene veze za osobe s jakim utjecajem znaka Vodenjaka i Jarca. Ovaj period će biti povoljan za ljubav kod osoba s jako aspektiranim znakom Strijelca i Škorpiona. Ne u smislu početka novih veza, već harmonizacije postojećeg odnosa ili prekida odnosa s osobom koja nije odgovarajuća.

S poslovne strane je evidentno da će postojati kod navedenih znakova dovoljno energije da se iznesu planirane promjene i ideje u stvarnost, što bi za rezultate moglo donijeti poslovni uspjeh i nove resurse. Savjetujemo da slijedite u ovom periodu ono što je intuitivno predstavljeno.

Ljeto

Ljeto nas uvodi u nešto turbulentniji dio godine koji na buran način dovodi do rješenja mnogih prepreka. U periodu ljeta se asteroid Kiron pokreće retrogradno u znaku Ovna i to će potrajati sve do kraja godine. Ovo nam sugerira da ćemo svi generalno u ovom periodu biti svjesni rana koje stvaraju naš ego osjetljivim.

Ovaj period će jako osjetiti Ovnovi, ali i drugi vatreni znakovi ovisno o analizi tranzita u usporedbi s natalnom kartom (ako vas zanima u kojem smjeru će se ova osjetljivost manifestirati – javite se u navedenom kontaktu ispod teksta za podršku).

Neptun je također je retrogradno orijentiran tijekom jeseni i ljeta pa tako može negativno utjecati na izražavanja našeg intuitivnog bića. Ostavlja se prostor u kojem bi osobe s jako aspektiranim znakom Ribe mogle težiti ka hipersenzibilnosti uslijed emocionalne boli nastale od nezdravih međuljudskih odnosa.

Pored Neptuna, Uran će u ljeto isto biti retrogradno orijentiran i to će se nastaviti i 2023. godine. Ovo govori da bi neke vrste rješavanja problema vezanih za financijsko stanje i emocionalne odnose kod svih nas mogle biti usporenije, što bi dodatno utjecalo na raspoloženje. Krajem ljeta lako može doći do ideje da je vrijeme da se sukobimo s autoritetom koji nam je kamen spoticanja. Jako je bitno organizirano raditi na ovakvim poduhvatima. Savjetujemo da slušate šapat intuicije samo ukoliko su Vam emocije potpuno izbalansirane.

Jesen

Jako je vidljiva prenaglašena muška energija i značajno izražen muški princip. U ovom periodu nas opet očekuje retrogradno kretanje Merkura. Budući da se nalazi u Vagi, može se pretpostaviti kako će i sami muškarci osjetiti manjkavost i usporen princip izgradnje boljeg ozračja radi nedostatka ženskih principa.

U ovom periodu se može voditi žustra polemika o rješavanju situacija koje za korist imaju harmoniju u generalnom kontekstu. Iako će sve biti očito, moguće je da se ipak stvari počnu gurati pod tepih, ali je jako dobro što su ove situacije jako transparentne i neće biti izvan okvira istine.

U periodu jeseni će odnosi s pravosuđem biti dosta složeniji, pogotovo kada su u pitanju razvodi i skrbništvo nad djecom. Intuicija će se teško slijediti, pa se predlaže rad na međuljudskim odnosima i ne započinjanje bilo kakvih borbi i iniciranje novih projekata.

Bitan savjet za ovaj period je da se savlada izazov o spoznaji konstruktivnih konflikata. Naučite razlikovati destruktivne konflikte od onih konstruktivnih. Vaši međuljudski odnosi su zdravi onoliko koliko su prisutne i diskusije o razlikama koje dodatno jačaju našu ljubav i veze.

Ne propustite