NOVAK ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU? PRED NJIM SU KLJUČNI DANI ZA DONOŠENJE ODLUKE: Jedan od najboljih tenisera otkrio detalje

Sport
NOVAK ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU? PRED NJIM SU KLJUČNI DANI ZA DONOŠENJE ODLUKE: Jedan od najboljih tenisera otkrio detalje
.

Jedan od najboljih tenisera osamdesetih godina prošlog vijeka i trostruki osvajač Australijan opena - Mats Vilander, kazao je kako je znao da Novak Đoković nema velike šanse da zaigra na ovogodišnjem grend slem turniru u Melburnu.

Vilander je čak poručio kako poslije svega u pitanje dolazi i Đokovićevo dalje bavljenje tenisom...

- U šoku sam. Novaku svaka čast za sve što je pokušao, ali istovremeno mogu da kažem da sam znao da su mu šanse da zaigra u Australiji male - počeo je legendarni švedski teniser.

- Da li je odluka Suda pravedna? Mislim da jeste. Milioni ljudi su umrli od koronavirusa širom svijeta. Australijanci su toliko propatili... I fizički i psihički. Ne mogu da zamislim kako je Novaku sada i kroz šta prolazi. To je njegov omiljeni turnir i nameravao je da pokuša da ga osvoji po deseti put, da uzme 21. Gren slem, čime bi pretekao Federera i Nadala. Sada je njegova karijera u pitanju. Možda će morati da uradi nešto što neželi - zaključio je Vilander, verovatno misleći na vakcinaciju, jer već se uveliko spekuliše gde bi sve nadalje Đokoviću bilo onemogućeno da igra.

Izvor:SD

Ne propustite