Nije mogla da šuti - KARLEUŠA OBJAVILA SLIKU ĐOKOVIĆA: Evo šta mu je poručila, ovo sigurno nije očekivao (FOTO)

Kiosk
Nije mogla da šuti - KARLEUŠA OBJAVILA SLIKU ĐOKOVIĆA: Evo šta mu je poručila, ovo sigurno nije očekivao (FOTO)
Jelena nije mogla da šuti!

Jelena nije mogla da šuti!

Novak Đoković je deportovan iz Australije, automatski će mu biti i određena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Najbolji teniser svijeta će morati da plati troškove suđenja, a što se tiče zabrane ulaska u Australiju, to se može revidirati pred sljedeći "Australijan open". Postoje izuzeci od zabrane u slučaju "izuzetnih okolnosti", ako u interesu Australije bude da Novak učestvuje.

Ogorčen je Đoković, pobedio je već kada je sudija Keli presudio, ali je ministar za imigracije Aleks Hok iskoristio diskreciono pravo da ga deportuje. Keli je onda prebacio slučaj na Federalni sud jer je već rekao svoje, a onda je Federalni sud ostao pri odluci Hoka.

Oglasio se i Novak poslije svega.

- Želio bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na odluku poslije današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom - rekao je Novak, prenosi "Ejdž".

Mnoge javne ličnosti sa domaće i inostrane scene su se oglasile ovim povodom, a među njima i Jelena Karleuša.

- Najgori oblik nepravde lažna pravda! Ali ovaj čovjek nije najbolji svih vremena slučajno. Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav, ovaj protok energije. Zar ne vidite? Ovde Univerzum vrti čudnu silu. Čast je živjeti u eri Novaka Đokovića, čovjeka rođenog da ostavi veliki trag - istakla je popularna pjevačica.

Novi.ba/SD

Ne propustite