DEČKO MI JE POSLAO SELFIE IZ TERETANE, a 1 detalj je otkrio DA ME VARA: Evo šta sam odmah primijetila

Kiosk
DEČKO MI JE POSLAO SELFIE IZ TERETANE, a 1 detalj je otkrio DA ME VARA: Evo šta sam odmah primijetila
.

Ovoj ženi kažu da je majstor raskrinkavanja jer je samo uz pomoć jednog selfija udvarača uspjela da ga raskrinka, i to zbog detalja koji vam ne bi pao ni na pamet!

Postoje uobičajeni znaci da vas neko koga ste upoznali na internetu zavlači - ne da vam svoje pune podatke kako ne biste saznali sve detalje o njemu, nije uvijek raspoložen za razgovor i video poziv, zove i predlaže viđanja u čudna doba, ali čak i najveći prevaranti mogu da previde neke detalje. Tako je ovaj dečko probao da nasamari djevojku po imenu Hana.

Hana kaže da su se dopisivali izvjesno vrijeme, a onda joj je udvarač poslao selfi iz teretane. Hana, međutim, nije obraćala pažnju na mišiće već na telefon.

m7gk9kpturbxy84yjiymmizodi4zjbhm2m0mmexnjbhyzdhodfimtzkzc5wbmerkwlnap4agaewbq

- Kad god smo se dopisivali, njegove poruke su mi stizale u zelenoj boji, što znači da ne koristi ajfon. Međutim, na fotografiji iz teretane u ruci drži ajfon! Stvar je jasna - ima dva telefona i jedan koristi za dopisivanja. Namerno sam ga pitala koji telefon koristi da vidim da li će se snaći da makar proba da laže, pa mi je rekao da koristi ajfon 12 - kaže ona u viralnom TikToku.

- Bukvalno se sami razotkrivaju, toliko su glupi da više ne moraš ni da se trudiš da ih uloviš u laži!

- Ovo stalno rade oženjeni muškarci. Nedavno mi je neki tip nudio novac da ne kažem njegovoj ženi da mi je pisao! Uzela sam mu novac i ipak rekla njegovoj ženi - pišu svoja iskustva komentatorke.

Ne propustite