"Đoković će igrati na Australian Openu", oglasio se advokat - evo šta je izjavio

Kiosk
"Đoković će igrati na Australian Openu", oglasio se advokat - evo šta je izjavio
.

NOVAK ĐOKOVIĆ će u noći na nedjelju po hrvatskom vremenu saznati odluku o deportaciji. Prvi tenisač svijeta doći će na Savezni sud čije tročlano vijeće će odlučiti o tome hoće li poništiti odluku australskog ministra imigracije Alexa Hawkea koji je Đokoviću ukinuo vizu.

Đokovićevi odvjetnici pokušat će osporiti osnove po kojima je Hawke donio odluku. Ako u tome ne uspiju, Đoković će morati napustiti Australiju i neće moći igrati u ponedjeljak u 1. kolu turnira na kojem brani naslov. Situaciju je komentirao poznati australski odvjetnik Justin Quill koji smatra da bi se Đoković mogao naći na turniru.

"Poprilično sam uvjeren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije što znači da će moći igrati. On samo mora dokazati da postoji čvrste osnove za ponovni sudski postupak. To znači da sljedećih nekoliko tjedana, a možda i mjeseci ne može biti deportiran dok se ne riješi njegov slučaj", rekao je Quill i dodao:

"Mislim da za takav ishod ima 60 posto šanse. Smatram da će Đoković igrati na Australian Openu te da će ispasti u četvrtfinalu. Ključno je da dokaže da ima razloga da se sudski proces ponovi. To mu je najbitnije u ovoj priči".

(Index.r)

Ne propustite