PUN MJESEC U RAKU NASTUPA 17.01. – DOBRO SE PAZITE: Stižu velike promjene, astrolozi otkrili ŠTA NAS ČEKA

Kiosk
PUN MJESEC U RAKU NASTUPA 17.01. –  DOBRO SE PAZITE: Stižu velike promjene, astrolozi otkrili ŠTA NAS ČEKA
.

Pun Mjesec događa se 17. siječnja/januara u intuitivnom znaku Raka. Vrijeme je transformacije, oslobađanja i otpuštanja. Naša pozornost može biti privučena dinamikom moći u našim odnosima i možda ćemo morati svjesno prilagoditi svoje ponašanje. Pronađite snagu u sebi, usredotočite se na osnaživanje sebe i znajte da je podrška univerzuma uz vas.

Ovo je prvi pun mjesec u 2022. i pada u vodeni znak Raka. Mjesec voli biti u znaku Raka, tu se osjeća kao kod kuće i svatko od nas može iskoristiti ovu skladnu energiju tijekom ovog vremenskog perioda.

Pun Mjesec dostiže vrhunac 17. siječnja/januara, ali obično puni Mjesec možemo osjetiti oko četiri dana prije nego što stigne. Tijekom tog vremena možemo iskoristiti nakupljanje njegove energije, a zatim kako puni Mjesec opada možemo se početi navikavati na energije.

Ovvo je vrijeme oslobađanja i otpuštanja, a mi ćemo to morati dodatno razmotriti pod punim Mjesecom u Raku. Možda postoji težina u zraku – što znači da moramo poduzeti svjesni napor da se otresemo svega što nas guši ili obeshrabruje.

Razlog tome je planet Pluton, koji lebdi blizu ovog punog Mjeseca, vršeći svoj utjecaj na osjetljive lunarne energije. Pluton je planet moći pa našu pozornost može privući dinamika moći u našim životima.

Ponekad nas utjecaj Plutona može učiniti da se osjećamo ugušeno. To može pogoršati svaki pritisak koji osjećamo, posebno u našim odnosima.

Ako se pojavi neka od ovih tema, razmislite o tome kako možete vratiti svoju moć, kako se možete staviti na upravljačko mjesto svog života.

Neprestano čekanje ili ovisnost o postupcima drugih može nas dovesti u nemoćnu poziciju, stoga imajte na umu razmišljanje koje je usklađeno na ovaj način.

Imajte na umu da svoje postupke i uvjerenja temeljite na stavovima i vrijednostima drugih.

Provjerite možete li pronaći načine da se ugodite s mirnoćom bez obzira na postupke drugih ili klimu koja vas okružuje.

Ako osjećate bilo kakvu opresivnu energiju pod ovim punim Mjesecom, znajte da vas Svemir podržava da je otresete snagom kretanja. Kretanje može biti vrlo ljekovito, a to bismo mogli osjetiti još više pod punim Mjesecom.

Kretanje oslobađa svaku nakupljenu napetost ili osjećaja nemira.

Još jedna praksa koju možete učiniti je jednostavno promatrati odnose u svom životu i svaku dinamiku koja doprinosi osjećaju nemoći.

Kako možete promijeniti te obrasce ponašanja? Smišljanje mantre ili afirmacije i ponavljajuće recitiranje kad god se nađete u toj situaciji može biti dobar lijek, ali vrlo često, samo osvještavanje dinamike može biti dovoljno za stvaranje pomaka.

Energije punog Mjeseca također možete koristiti za rad na oslobađanju, stoga zapišite dinamiku koju ste primijetili i zatim to svečano spalite kao simbol otpuštanja pod punim Mjesecom.

Dok je dinamika snage tema za ovaj puni Mjesec, postoji još jedna slađa i mekša energija koja pluta kozmičkim nebom u ovom trenutku.

Ta energija dolazi od planeta Neptuna, koji je u harmoničnom položaju u vrijeme punog Mjeseca. Neptun je planet snova i duhovnog rasta. Sadrži vibraciju bezuvjetne ljubavi i podsjeća nas na našu povezanost s cijelim Svemirom

Kroz što god prolazite, znajte da niste sami. Na vašoj strani imate božanski tim i oni mogu surađivati ​​s vama kako bi vam pomogli da se oslobodite i odbacite bilo kakvu težinu, tugu ili tjeskobu koju osjećate.

Pun Mjesec je vrijeme u kojem je veo ionako prirodno tanak, a s prekrasnim energijama Neptuna bit će nam lakše povezati se s višim sferama i svojim višim ja. Sve to može biti nevjerojatno ljekovito i podsjetiti nas da smo svi dio nečega mnogo većeg nego što možemo zamisliti.

Povezivanje s vašom duhovnošću također može biti umirujuća praksa pod ovim punim Mjesecom. Energiju Neptuna možete upotrijebiti da produbite svoju praksu meditacije, da izvučete neke proročanske karte ili da se povežete sa svojom intuicijom.

Ova energija također podržava sve kreativne projekte na kojima možda radite. Zapravo, energije moći iz Plutona i umirujuće, kreativne energije Neptuna mogu biti prekrasna dinamika za podršku kreativnom radu i za iznošenje vaše umjetnosti pred željenu publiku.

Pun Mjesec također može biti točka završetka, tako da ćete možda otkriti da se svi projekti na kojima radite, posebno kreativni, prirodno završavaju.

Općenito, ovaj pun Mjesec nudi neke trenutke harmonije, ali i neku težinu. Naša pozornost može biti privučena dinamikom moći u našim odnosima i možda ćemo morati svjesno prilagoditi svoje ponašanje.

Usredotočite se na osnaživanje sebe i znajte da kozmička podrška pljušti sa svih strana. Kreativni projekti također mogu cvjetati u to vrijeme.

Izvor:Atma

Ne propustite