ČIM JE ČULA OVE RIJEČI, SPUSTILA GLAVU I POČELA DA PLAČE: Dalili se slošilo (VIDEO)

Show
ČIM JE ČULA OVE RIJEČI, SPUSTILA GLAVU I POČELA DA PLAČE: Dalili se slošilo (VIDEO)
.

Nije joj lako!

U toku su "Nominacje", a zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je riječ Sandri Rešić.

-Šta god da se desilo sinoć, Dalila i ja porazgovaramo, imam razumijevanje za sve što joj se dešava. Taj sinoćni grč sam gledala kod Dejana dva mjeseca. Da govorim da je Dalila najbolji čojvek, nije, valovit je naš odnos, svađale sm se i spuštale loptu. Dalila zna da pokaže svoju najlošiju stranu, kao i svi... Sinoć sam razgovarala sa njom i razumijem je u svemu što se dešava i da ne zna na koju će stranu i kako sa njim da razgovara. Sinoć sam prvi put vidjela da ne zna na koju će stranu, obojica je vuku, nije znala koga da sluša i gleda... Htjela sam da je ozučem iz svega toga. meni je u ovom trenutku Dalile Dragojević jako žao, vjerujem sa čim se bori i o čemu razimšlja. Više puta mi je ponovila da ne želi da bude ni sa kim i neka uzme neko vrijeme da dođe sebi. Ona z želje da čini Dejanu dobro, čini mu loše, tu sreće nema - pričala je Sandra.

-Što se tiče Filipa imamo bolji odnos nego prošle godine. Drago mi je što je govorio onako kako jeste, zna on da smulja, ali kaže istinu. Posljednje vrijeme opet okoliša i petlja, pa se nasmije. Trudim se da ga ne diram, vidim da ni on ije najbolje. Mislim da u ovim momentma je Dalila potrebno da bude sa nekim, poslaću Filipa - nastavila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)

Ne propustite