OVO JE BILA PRVA DJEVOJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Lidija ni nalik Jeleni, ZOVU JE SRPSKA DŽEJ LO (FOTO)

Kiosk
OVO JE BILA PRVA DJEVOJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Lidija ni nalik Jeleni, ZOVU JE SRPSKA DŽEJ LO (FOTO)
.

Iako su se upoznali još u srednjoj školi, Novak je prije Jelene imao djevojku. Evo kako ona sada izgleda

Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčali su se 2014. godine, a prije toga su bili u višegodišnjoj vezi. Prije Jelene, Novak je bio u emotivnoj vezi sa Lidijom Popović. Sada je Đoković porodičan čovjek, ima sina i kćerku, a u mlađim danima bio je povezivan sa mnogim ljepoticama. Jedna od onih koja je uspjela da osvoji njegovo srce jeste i Lidija.

Bilo je to pre nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svijetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas dio javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca. Prije dvije godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 eura.

Lidiju zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

"Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam", rekla je Lidija.

(Stil)

Ne propustite