DANAS POČINJE HAOS ZA OVA 4 ZNAKA: 14. januara ih čeka PRAVI PAKAO, DOBRO SE PRIPREMITE - ko preživi pričat će

Horoskop
DANAS POČINJE HAOS ZA OVA 4 ZNAKA: 14. januara ih čeka PRAVI PAKAO, DOBRO SE PRIPREMITE - ko preživi pričat će
Danas nas očekuje početak važnog astrološkog perioda, a to je retrogradni hod Merkura koji će trajati sve do 3. februara

Danas nas očekuje početak važnog astrološkog perioda, a to je retrogradni hod Merkura koji će trajati sve do 3. februara

Merkur, planeta komunikacije i načina na koji rešavamo svakodnevne probleme, nalazi se u Vodoliji i počeće svoj prvi retrogradni hod u 2022. godini.

Sigurno su vam poznati period retrogradnog Merkura zbog kojeg ne možete da postignete dogovor ili ne razumijete šta je neko htio da vam kaže. E, to je ono što nas očekuje u narednih pola mjeseca.

Svi horoskopski znaci počeće da se preispituju šta tačno žele u životu, jer će Merkur prvo biti retrogradan u Vodoliji, a onda će od 25. januara da se vrati u Jarca. 

Nerazumjevanje, pošiljke koje kasne, pogrešne poruke, izjave koje će vam delovati sumanuto...sve su to manifestacije retrogradnog Merkura koje će da počnu da se dešavaju od danas. Retrogradni Merkur nije period kada treba da završavate papirologiju, niti da potpisujete nešto važno.

Znaci koji će najviše osetiti negativno dejstvo retrogradnog Mekura su Vodolije, Bikovi, Lavovi i Škorpije.

VODOLIJA - Jeste da mislite da vam je pored Saturna u vašem znaku falio samo Merkur, ali treba da se spremite za drugu polovinu januara koja neće biti produktivna. Ovo se tiče vaših ličnih odluka, pa treba da imate u vidu da treba da budete strpljivi i ne donosite odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete.

ŠKORPIJA - Merkur se nalazi u vašem četvrtom polju, pa vam donosi porodične rasprave i nerazumjevanje. Mogući su kvarovi u stanu,  treba da se pripremite za neke kazne ili papire koji mogu da vam stignu na kućnu adresu.

BIK - Merkur će vam pomrsiti konce na radnom mjestu. Ciljevi u karijeri će biti neizvodljivi, pa imajte u vidu da je negativan period za ostvarivanje bilo čega na poslu. Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, saradnja će biti otežana.

LAV - Merkur u sedmom polju ukazuje da ćete u drugoj polovini januara pretrpeti kritike na račun svog ponašanja. Isto tako, ako ste u braku ili stalnoj vezi, retrogradni Merkur će vam donijeti nesuglasice.

Kako će Merkur 25. januara da se vrati i u Jarca, sigurno da će Jarčevi više nego ikada početi da preispitujete svoje privatne i poslovne odluke u Novoj godini.

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite