U jeku drame s DUŠKOM KARLEUŠA POSLALA ŽESTOKU PORUKU CECI: "Imam i dokaz" OBAJVILA SLIKU DA SVI VIDE (FOTO)

Show
U jeku drame s DUŠKOM KARLEUŠA POSLALA ŽESTOKU PORUKU CECI: "Imam i dokaz" OBAJVILA SLIKU DA SVI VIDE (FOTO)
Pjevačica zagrmila i naglasila - Još jedna pobjeda!

Pjevačica zagrmila i naglasila - Još jedna pobjeda!

Bura na javnoj sceni koju su izazvali događaji u porodičnom domu Karleuša-Tošić se ne stišava, a popularna pjevačica ne prestaje da se obračunava sa medijima, tvrdeći da su pisani tekstovi lažni, te da se njihovom sadržinom atakuje na njenu porodicu.

Međutim, Jelena ni ovog puta iz skandala nije izuzela svoju vječitu rivalku Svetlanu Ražnatović. Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Instagram gdje je iznijela dokaze da je Cecina tužba protiv nje odbijena, te da je folk-diva dužna da joj nadoknadi sudske troškove u iznosu od 109.500, 00 dinara.

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vrijeđala, kako u sudnici, gdje me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbjeđenje, tako i ispred sudnice gdje je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište - istakla je pjevačica, pa dodala:

00-6

Foto:Printscreen Instagram

- Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k****c više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak:

Podsjetimo, pjevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mjera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

Izvor:Srbija Danas

Ne propustite