Bolan oproštaj supruge Elvisa Terzića: Tvoja Žuta će ispuniti tvoju posljednju želju...

Crna hronika
Bolan oproštaj supruge Elvisa Terzića: Tvoja Žuta će ispuniti tvoju posljednju želju...
.

Porodica, prijatelji, komšije i Sarajlije još su u šoku nakon što je objavljeno da je Elvis Terzić, nogometaš FK Famosa iz Hrasnice, preminuo nakon borbe sa bolešću.

Društvene mreže preplavile su brojne emotivne poruke. Najteže je svakako njegovoj supruzi Mireli i kćerkici. Ona se oglasila na Facebooku.

"Dragi naši, mi smo izgubili našu borbu. Jutros je prestalo da kuca srce naseg abice. U ovom trenutku nemam snage ništa da napišem. Elkić moj lijepi, tvoja Žuta ce ispuniti tvoju posljednju, našu djevojčicu ću izvesti na pravi put... Ljubavi moja jedina, prerano smo te izgubili, Allahu dragom si bio draži srce moje lijepo", stoji u potresnoj objavi Mirele Terzić.

271390780-320190790033055-5123871592478858683-n

Podsjetimo, Elvis je prije zaraze koronavirusom bio zdrav mladi čovjek, sportista. Njegovi zdravstveni problemi počeli su nakon prebolovanog virusa i od tada nije poznato sa čim se njegovo tijelo borilo.

Iako je prevezen na lječenje u Tursku, njegovo srce nije izdržalo. Brojne građane je i tada dirnula informacija njegove supruge uoči transporta u Tursku.

"U trenutku ukrcavanja na avion, dobili smo poruku od Elvisove supruge Mirele koja nas je duboko potresla: 'Dao mi je znak očima da me čuje, suza mu je krenula iz oka i pomjerio je ruku u mojoj ruci', saopćili su tada iz organizacije Pomozi.ba

Izvor:radoiosarajevo

Ne propustite