NOVAC neće biti problem za ova 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: NOVČANIK PUN PARA!

Praktična žena
NOVAC neće biti problem za ova 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: NOVČANIK PUN PARA!
.

Počela je Nova 2022. godina, a praznici su vrijeme kada trošimo najviše novca, ali astrolozi tvrde da će neki horoskopski znaci ipak uspjeti da ostanu finansijski stabilni.


Uran u Biku, retrogradna Venera i dolazeći retro Merkur donose nam usporavanje finansijskih planova, tako da treba da budemo oprezni sa ulaganjem. U drugoj sedmici januara, ova četiri znaka neka očekuju novac!

RIBE - Jupiter je nakon 12 godina ušao u vaš znak i počeo da radi na tome da imate više sreće i blagostanja. Iako je ovo period kada imate velike troškove, pod uticajem planeta iz Jarca i Jupitera, možete da očekujete novčani dobitak.

OVAN  - Vi ste dokaz da se svaki trud isplati. Vaš trud je na cijeni, tako da vas očekuje povišica u toku narednih dana. Ovo je period kada na osnovu dokazivanja na poslu možete da dobijete unaprijeđenje ili bolje plaćenu poziciju.

STRIJELAC - Vi ste trenutno odličan bankar jer ste uštedili dovoljno novca da imate i za praznike. Za vas nema zime i para vam neće faliti.

JARAC - Iako ste uvijek u panici da ne ostanete bez novca, januar će vas nagraditi. Bićete finansijski zadovoljni. Uvijek ste oprezni sa novcem, ali u predstojećem mjesecu ne treba toliko da brinete o finansijama.

Ne propustite