Dalilina majka odlučila da prokomentariše nestanak mladića iz Splita - KOMENTAR ZGROZIO JAVNOST!

Show
Dalilina majka odlučila da prokomentariše nestanak mladića iz Splita - KOMENTAR ZGROZIO JAVNOST!
.

Emina Mujić, majka aktuelne zadrugarke Dalile Dragojević, ne prestaje da provocira i iznenađuje javnost njenim izjavama.

Emina je odlučila da prokomentariše nestanak Mateja Periša (27) iz Splita, koji je doputovao u Beograd kako bi novogodišnje praznike proslavio sa društvom, a nestao je u noći između 30. i 31. decembra. Danima se traga za nestalim Matejom, a Dalilina majka je dala svoje mišljenje o njegovom nestanku. 

- Ja ću samo reći da osjećam da je živ i da ne želi da se javi još nikom iz njemu poznatih razloga! Mislim da je razočaran u nešto, a šta to bi neko trebao da zna! Ne znam imala sam više situacija gdje su tako misteriozno nestajali mnogi i na kraju bude baš onako kako je u mojoj glavi viđeno! Tako i za Mateja osjećam i vidim kao da je negdje i ljut je na nešto i iz njemu poznatog razloga ne javlja se nikom! Znači... Živ je... Da i mislim već za do tri dana će se pojaviti... Moj osjećaj me nikad nije prevario pa mislim da neće ni sad! Velika podrška porodici! - napisala je Emina, na šta su je fanovi žestoko iskritikovali.

335506-emina-mujic-orig

Ne propustite