LEPA BRENA totalno promijenila ishranu, zarazila i Bobu svojim zdravim režimom

Zdrav život
LEPA BRENA totalno promijenila ishranu, zarazila i Bobu svojim zdravim režimom
.

Lepa Brena kaže da mjesecima nije okusila ništa slatko i masno! Pjevačica se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života, zato što je poslije četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe.

Brena je otkrila kako je za kratko vrijeme uspjela da skine višak kilograma.


- Potpuno sam se posvetila sebi, i to poslije 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mjesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promijenim ishranu - ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

- Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspio je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma.

Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojinovićem u Tajlandu, gde su nekoliko dana bili na strogom režimu.

- Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osjećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna!

Ne propustite