HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR: Saznajte šta vam zvijezde poručuju

Praktična žena
HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR: Saznajte šta vam zvijezde poručuju
.

OVAN
LJUBAV: Solidan dan za ljubav, ali ne naročito bitan. POSAO: Moguć napredak na poslu, bolji uslovi rada i pronalaženje posla ako ga tražite. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

BIK
LJUBAV: Povoljan dan za traženje životnog partnera, započinjanje bitne veze i uopšte napredak u ovoj sferi. POSAO: Lako možete dobiti posao u vezi sa medijima i umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija, iako vrlo bitna, ne obećava i emotivnu povezanost. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu zbog nepoštenja saradnika. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

RAK
LJUBAV: Danas ćete na najbolji način iskazati emocije. POSAO: Očekujte dobru zaradu čime god da se bavite, a posebno ako se bavite nečim u vezi sa trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je daleko ili postoje druge objektivne prepreke za ostvarenje veze. POSAO: Precijenićete mogućnosti ljudi koji rade za vas. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Imate sreće u ovoj sferi. Ovo je dobro vrijeme za razgovor o zajedničkoj budućnosti sa partnerom. POSAO: Solidna poslovna situacija i moguća veća zarada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Moguća je nova ljubav sa nekim s kim radite ili imate poslovni kontakt. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku za neki projekat. Pomoć porodice i bliskih osoba. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti novu vezu ili bar poželjeti nešto drugačije od onoga što imate. POSAO: Moguće je da dobijete finansijsku infuziju. ZDRAVLJE: Prijala bi vam detoksikacija.

STRIJELAC
LJUBAV: Fizički kontakt sa izabranom osobom, kao i ekstatično osećanje zaljubljenosti. POSAO: Napredovaćete, pogotovo ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

JARAC
LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete i prilike da uživate u njoj. POSAO: Dobićete novac od rada, nasljedstva ili će vam neko vratiti dug. ZDRAVLJE: Osjetljivo.


VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je iz inostranstva ili ima neke veze sa inostranstvom. POSAO: Uspjeh u bilo kakvom radu u sopstvenoj režiji i za sebe. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Zaljubićete se u nekog s kim možda ne možete da ostvarite vezu. POSAO: Izvjestan je finansijski napredak, kao i mnogo dešavanja u vezi sa privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Ne propustite