ASTROLOGIJA

3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NA MUKAMA DO KRAJA NEDJELJE: Evo šta vas čeka ove sedmice - SPREMITE SE

Objavljeno:27.12.2021 - 21:18
A A A Times Arial

Posljednja nedjelja u ovoj godini donosi nam brojna uzbuđenja i lepu, prazničnu atmosferu, ali tri horoskopska znaka suočavaju se i sa nekim manje lijepim stvarima.

Ovan

Vi radite isključivo ono što želite i u tome niko ne može da vas zaustavi. Ali, ove nedjelje ste na ivici jer svi imaju neke ideje šta treba da radite i koga da sledite, a vi uopšte nemate namjeru da udovoljavate drugima.

Ova nedjelja stoga možda neće biti naporna vama, koliko vašem najužem krugu ljudi. S druge strane, svi koji vas poznaju znaju i da kada odlučite da nešto ne želite, nema sile koja će vas nagovoriti da promijenite mišljenje.

Do kraja nedjelje jedino što želite je da vas svi ostave na miru, da vas puste da ostanete dosljedni sebi i da vas ne teraju da učestvujete u nečemu što ne želite.

Škorpija

Ove nedjelje se osjećate veoma moćno jer je Mesec u vašem znaku, ali zbog toga možda i previše silite neke stvari. Želite promene i spremni ste na sve, a ako se neko ne slaže sa vama, borićete se. Jednostavno, niste raspoloženi, tačnije, vaše raspoloženje bi se moglo opisati kao "mora da bude sve po mom".

Ne zanima vas da li drugima vaše ponašanje deluje sebično jer ste naučili da koristite svoje vještine manipulacije da biste dobili šta žeite.

Do kraja nedjelje imaćete priliku da ostvarite nešto što odavno želite, ali je vrlo vjerovatno da ćete time povrediti neku blisku osobu, tako da ćete morati da donesete tešku odluku i birate između uspjeha i prijatelja.

Vodolija

U posljednjoj nedjelji ove godina vaša glavna misao je – uradi to sada jer više nećeš imati priliku. Vodoliju ništa ne može da iznervira više nego kada mora da bira između dvije stvari koje su potpuno suprotne. Ove nedjelje ćete se naći pred ultimatumom, a vaše odbijanje ponude moglo bi da iznenadi sve.

Možda će mnogima biti čudna vaša odluka, ali na kraju krajeva, vi biste radije propustili priliku nego da donesete izbor koji nije u potpunosti za vas.