Splitski restorani poslužuju sushi na djevojkama: ''To nije skidanje za novac.''

Region
Splitski restorani poslužuju sushi na djevojkama: ''To nije skidanje za novac.''
.

Splitski restorani Olive Tree i Roof 66 / Fetish, Food & Me u u ponudi imaju serviranje sushija na nagim djevojkama, a jedna od njih sada je podijelila svoje iskustvo o radu u jednom od tih restorana.


Djelatnica je svoje iskustvo podijelila za hrvatski RTL, no željela je ostati anonimna zbog negativnog publiciteta ove japanske tehnike nazvane "Nyotaimori".

To je običaj koji korijene vuče iz 17. vijeka iz Japana, odnosno razdoblja Tokugawa, a u prijevodu bi to značilo prezentacija ženskog tijela. Tamo se razvio u kućama gejši koje bi samurajima posluživale sushi s tijela žena.


"Nisam to doživjela kao da se skidam za novac. Pod broj jedan, ja uopće nisam bila gola. Ako sam bila gola, onda smo svi goli na plaži. Vidjele su mi se isključivo ruke, noge i jedan dio trupa koji nije bio pokriven plastičnim lišćem. Kad su maknuli sushi s mene ja sam i dalje bila odjevena. Imale smo samoljepljivi grudnjak na kojem je bio cvijet lopoča i gaćice na kojim je bretela sa strane bila prozirna, tako da ostavlja dojam kao da ih nema, također s cvijetom lopoča. Preko trbuha ide još jedan veliki lopoč, jer bi bilo nehigijenski da se sushi stavlja samo na golo tijelo", opisala je djevojka.


Otkrila je i kako je prihvatila ulogu "pladnja za sushi" iako je akademski obrazovana i radi posao za koji se školovala.


"Zvala me prijateljica koja je već radila u tom lokalu i ponudila mi je da radim s njom na sedmici restorana. Rekla mi je da je u sklopu toga nekakav performans, da moram stajati u kupaćem i da će po meni staviti sushi. Rekla sam ajde dobro. I na kraju mi je bilo super. Nije loša zarada i mislila sam, hajde idem probati, inače samotvorena prema takvim stvarima", ispričala je za RTL.


Tvrdi da je gosti u restoranu uopće nisu dodirivali kada su s nje uzimali sushi. Dotakli su je, kaže, jedino kada bi s njene ruke "brižno obrisali umak koji im je kapnuo".

Ne propustite