POKRENULA NOVI BIZNIS: Nataša Bekvalac za sedam dana zaradi skoro tri hiljade eura!

Magazin
POKRENULA NOVI BIZNIS: Nataša Bekvalac za sedam dana zaradi skoro tri hiljade eura!
.

Nataša izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, a za sedmicu dana zaradi najmanje 2.800 eura.


Bekvalčeva se prije izvjesnog vremena sa kćerkama vratila u srpsku prestonicu, gdje također ima nekretninu, i za sada planira da se tu stacionira. Zbog toga je odlučila da joj raskošna kuća na salašu ne bude prazna i da skuplja prašinu, pa je počela da je izdaje u zakup.

Kako kaže izvor blizak pjevačici, njeno imanje je lijepo uređeno, ima predivan vrt, bazen, a i unutrašnjost kuće je kao iz bajke zbog čega je pogodna i za zimske i za ljetnje proslave. Cijena izdavanja je prava "sitnica" i iznosi 700 eura po danu, sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca. Kako na sedmičnom nivou salaš izdaje minimum četiri puta, Nataša za sedam dana zaradi skoro tri hiljade eura!

 

e522fe75998e75eb3e60fc624101005b556ad7bc

Ipak, rekord je bio ovog ljeta, kada je zaradila skoro deset hiljada eura. Naime, ona je u julu ove godine, kada su mjere protiv kovida malo popustile i kada su vjenčanja i velike proslave mogle da se organizuju, kuću izdala čak 14 puta, kaže sagovornik. Prostom računicom, Nata je tog mjeseca privredila 9.800 eura!Inače, i njene kolege i prijatelji su zainteresovani za zakup salaša, a jedna od njih je i Katarina Grujić. Ona i njen partner, fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" upravo na njenom imanju krajem augusta.

Ne propustite