DALILA JE PRIJE ZADRUGE IMALA 85kg, A ONDA JE IZBACILA SAMO 1 NAMIRNICU I SMRŠALA 15 kila: Evo šta je svaki dan jela za ručak

Praktična žena
DALILA JE PRIJE ZADRUGE IMALA 85kg, A ONDA JE IZBACILA SAMO 1 NAMIRNICU I SMRŠALA 15 kila: Evo šta je svaki dan jela za ručak
.

Dalila Dragojević kaže da je smršala 15 kilograma i postala vrhunska riba! Bosanska starleta je prije ulaska u "Zadrugu 5" bila na dijeti koju joj je propisala fitnes instruktorka Ljuba Pantović, a zatim se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema!

- Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osjećam se mnogo ljepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila prije nego što sam se ugojila - govorila je Dalila. Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša.

- Ljuba mi je napisala program ishrane i vježbanja, koji mi je u početku bio težak. Prvi put sam izdržala samo četiri dana! Žudila sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Poslala sam Ljubi poruku: „Izvini, sve je palo u vodu, prekršila sam pravila i uzela slatko".

- Drugi put sam se naoštrila i pokupovala sve i svašta od namirnica za dijetu, ali je sve to ostalo u frižideru i po fiokama.

Dragojevićeva otkriva kako je riješila da izade iz začaranog kruga i započne mukotrpnu borbu sa viškom kilograma.

- Jednog jutra sam stala na vagu i vidjela da imam 85 kilograma! Šokirala sam se! Rekla sam sebi: „Dosta je! Odmah krećeš na dijetu".

2839751-dijeta-dalila-ff

foto: Damir Dervišagić

- Nisam željela da čekam ni dana više - objašnjava starleta iz Bosne, koja je unijela i druge izmjene u ishranu.

- Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vježbam u teretani. Pijem samo mlijeko bez laktoze, a ujelima koristim laneno sjeme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih. Učesnica rijalitija kaže da je ponosna na sebe što je istrajala i smršala.

- Sve je moguće kad čovjek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lijepa i za sada mi dobro ide!

(Kurir.rs)

Ne propustite