SUTRA VLADA MAGIČAN NIZ 21 - 12, ISPUNJAVAJU SE ŽELJE: Evo šta sutra trebate uraditi da vam se ostvari ono što najviše želite

Praktična žena
SUTRA VLADA MAGIČAN NIZ 21 - 12, ISPUNJAVAJU SE ŽELJE: Evo šta sutra trebate uraditi da vam se ostvari ono što najviše želite
.Sutra nas očekuje magičan dan u kojem imamo 3 važna astrološka i spiritualna događaja - zimsku kratkodnevnicu, magičan niz 21.12. i ulazak Sunca uznak Jarca. Zbog toga je 21. decembar sjajan dan za manifestaciju želja i unutrašnji razvoj. Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum predstavljaprema numerološkom tumačenju izuzetno pozitivan uticaj. Glavna poruka ovog niza jeste da odbacite sve strahove i frustracije, a više se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trenutak kada odbacujemo sve brige i negativnosti, a u život privlačimo darove koje smo željeli.

Sutra nas očekuje magičan dan u kojem imamo 3 važna astrološka i spiritualna događaja - zimsku kratkodnevnicu, magičan niz 21.12. i ulazak Sunca uznak Jarca. Zbog toga je 21. decembar sjajan dan za manifestaciju želja i unutrašnji razvoj. Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum predstavlja prema numerološkom tumačenju izuzetno pozitivan uticaj. Glavna poruka ovog niza jeste da odbacite sve strahove i frustracije, a više se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trenutak kada odbacujemo sve brige i negativnosti, a u život privlačimo darove koje smo željeli, piše Sensa.

Sa druge strane, 21. decembar je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava da podstakne dramatične promjene u životu, uspjehu, na poslu, u ljubavi. Ovaj dan je odličan za planiranje sljedeće godine, oslobađanje od dugova i svih nepotrebnih stvari. Astrolozi ističu da će zimska kratkodnevnica najviše uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Međutim, i drugi znaci će osjetiti snažnu energiju ovog dana.

Šta treba uraditi na dan niza 21 - 12 i za vrijeme zimske kratkodnevnice?

Ovo je savršen trenutak za kreiranje liste želja ili vizuelizacije. Na ovaj dan se uključite u planiranje, manifestacije i duhovne prakse. Pokušajte da ugodite sebi i drugima, a takođe mislite pozitivno. Mirno sedite, opusite se i vizualizujte svoje snove, zamislite ih u glavi kao da su već ispunjeni. Aktivirajte energiju ovih događaja u svom biću. Takođe, dan je savršen za čišćenje, kako za čišćenje nepotrebnih stvari u domu i oslobađanje prostora, kao i za pročišćenje vlastitih emocija i energije.

Možete napraviti i svoju mapu želja sa slikama i pozitivnim porukama, ili crtati simbole na papiru koji vas podsjećaju na ostvarenje vaše želje - na primjer, signale valuta kada je riječ o želji za privlačenje novca, srce za prizivanje ljubavi, grafikon sa krivom na gore ako je riječ o napretku u karijeri itd.

S obzirom da je glavna vodila ovog dana niz 21-12, onda je važno da svoju želju zamislite u 21:12 časova. Na ovaj način možete duplirati pozitivan efekat ovog magičnog niza brojeva. U ovo vrijeme razmislite o svojoj glavnoj želji i možete napraviti plan, korak po korak, kako da je ostvarite.

Postoji jedna stvar koju nikako ne treba raditi 21.12, a to je da nekome mislite ili želite nešto loše. Takođe, pored toga, ne bi trebalo dugo spavati i biti mnogo lenj, ovaj dan treba provesti aktivno.

Ne propustite