OTAC BAKE PRASETA SE OGLASIO POSLIJE KIKINE SMRTI Sveštenik o sinu: Jeste neoprezan i hoće da pretjera, ali...

Region
OTAC BAKE PRASETA SE OGLASIO POSLIJE KIKINE SMRTI Sveštenik o sinu: Jeste neoprezan i hoće da pretjera, ali...
Sveštenik Nenad Ilić, otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se na društvenim mrežama komentarima u kojima brani sina.

Sveštenik Nenad Ilić, otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se na društvenim mrežama komentarima u kojima brani sina.

Baka Prase je saslušan u slučaju samoubistva Kristine Kike Đukić (21), koja je prije više od dve godine bila u sukobu sa Bakom Prasetom.

Sveštenik Ilić je najprije podijelio navodnu objavu Kikine sestre, u kojoj se navodi da su u javnosti iznijete laži i nagađanja u vezi sa Kikinom smrću.

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacijama, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate kad prosipate budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Sram vas bilo jer obraza nemate, po leševima gazite za malo pregleda, šako jada - piše u pomenutoj objavi koju je podijelio i otac Bake Praseta.
Sveštenik Ilić je uz taj post podijelio i svoj komentar.

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mjesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vrijeme kad se prava priča o tužnom događaju objavi - napisao je sveštenik Ilić.

Ilić je dodao da "od sve ove muke" ne može, a da se ne začudi "koliko samo agresivnih boraca (uglavnom više borkinja) protiv agresije u komunikaciji ima".

- Pa, to vrijeđa i baca munje, povremeno i psuje, sa željom da se to nikako ne dešava. Izvinjavam se zbog toga što moram ponešto da brišem. Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega - napisao je Nenad Ilić.

Ilić se zatim u komentarima upustio u razgovor sa pratiocima koji su komentarisali njegovog sina i sukob koji je prije nekoliko godina imao sa Kikom Đukić. Mnogi su najneobičnije teorije zavjere: od toga da su napadi na Baku Praseta počeli "poslije jedne posete Dečanima", pa sve do toga da je svemu uzrok jedna šala Baka Praseta na račun predsjednika Aleksandra Vučića.

Sveštenik Ilić je sve te teorije uzdržano komentarisao.

- On (Baka Prase) je bujan i neoprezan, hoće da pretera, ali povremeno se zaista vidi neka koordinisanost napada (na njega). Nemam dovoljno podataka da sam siguran odakle potiče. Mislio sam da je makar toliko s moje strane za sada potrebno. Rekao sam da neću sad komentarisati cijeli slučaj, u stvari fenomen, ali zbog toga molim i da se komentatori uzdrže od napada na mog sina. Ima ih dovoljno na drugim mjestima - branio je sveštenik Ilić svog sina.

Ilić je na kraju poručio da "uskoro mora ipak da se ispriča šta se sa tom djevojkom zaista dogodilo".

(Kurir.rs)

Ne propustite