ASTROLOZI OBJAVILI VAŽNO UPOZORENJE ZA OVA 3 ZNAKA: Čeka ih totalni haos, neće znati šta ih je snašlo - JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zanimljivosti
ASTROLOZI OBJAVILI VAŽNO UPOZORENJE ZA OVA 3 ZNAKA: Čeka ih totalni haos, neće znati šta ih je snašlo - JESTE LI MEĐU NJIMA?
.

Svjesni ste da svaka promjena je dobra i da vas gura naprijed. Jesu ponekad naporne i jake ali na kraju sve bude kako je negdje zapisano

Kao i svaki put kada se godina približava kraju mi sumiramo utiske....Ribe, Bikovi I Strelčevi su prozvani!

Vama se već izvjestan period dešavaju turbulentne promene, pogotovo kada je posao u pitanju. Vi niste znak koji ne voli promjene i i ne prihvatate ih baš lako. Kraj godine decembar mjesec pa sve do februara očekujte da se vaš posao mijenja, da će biti iznenadnih trzavica, podmetanja i ogovaranja. Kako bi sve te promjene "radile za vas" samo je potebno da ostanete pribrani, da ne ulazite u rasprave i da sve što vam se nudu (promena posla, drugi sektor itd) ne odbacujete na prvu loptu već da mirne glave sagledate stvari iz svakog ugla i onda podvučete finansijsku crtu. Možda te promjene i nisu loše po vas!

Strijelčevi

Kako su pomračenja u vašem znaku od vas se traži odricanje starih uvjerenja i prihvatanje novih. Što vama i ne pada teško jer vi ne volite da tapkate u mjestu. Svjesni ste da svaka promjena je dobra i da vas gura napred. Jesu ponekad naporne i jake ali na kraju sve bude kako je negdje zapisano. Dakle, optimistično sa šarenim naočarima naprijed, pogotovo kada je posao u pitanju. Tu očekujte pozitivne promjene.

Ribe

Prozvani ste ali u vašu korist! Jupiter krajem godine ulazi u vaš znak! To je planeta sreće i uspjeha. Do polovine naredne godine i opet pred kraj 2022 on će biti u vašem znaku! Iskoristite vaših "5" minuta, uhavtite talas i mijenjajte sve! Posao, ljubav, poglede na život. Jer vam ovaj Jupiter daje ogromni vjetar u leđa samo je potrebno da se opustite, udahnete punim plućima, a zvezde sve rade za vas i u vašu korist! 

Ne propustite