17 GODINA VOLI OVU LJEPOTICU - OVO JE SUPRUGA NENADA OKANOVIĆA: Isplivala njena slika!

Kiosk
17 GODINA VOLI OVU LJEPOTICU - OVO JE SUPRUGA NENADA OKANOVIĆA: Isplivala njena slika!
-

Glumca Nenada Okanovića publika je zavoljela kroz lik sina Dragana u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja". Iako su se nakon ovog projekta uloge samo nizale, te je i interesovanje o glumcu raslo, o njegovom privatnom životu se malo zna.

Naime, Nenad je u već 17 godina u braku sa Željanom sa kojom ima dva sina, Danila i Trifuna, a njihova ljubavna priča datira još iz srednjoškolskih dana. Par je vezu započeo u drugom razredu gimnazije, a 2004. godine jedno drugom zakleli su se na vječnu ljubav.

Nenad je nekoliko puta istakao da u njihovu ljubav mnogi nisu vjerovali, ipak, uspjeli su da opstanu toliko dugo.

- Zavoljeli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumijemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumijevanje presudni za dobar brak - rekao je Nenad Okanović jednom prilikom, prenosi "Srbija Danas".

Okanović je nedavno imao zdravstvenih problema sa želudačnom kilom, o čemu je odlučio i javno da govori.

- Najveći problem mi je bio kada jedem. Poslije nekih sat vremena, osjećam bol i počnem da podrigujem. To je podrigivanje na 20 sekundi i to baš neprijatno podrigivanje - ispričao je glumac u emisiji "RTS ordinacija" .

 

Ne propustite