OVDJE SVI GRIJEŠE: Ni slučajno ne kupujte novčanik ove boje jer privlači SIROMAŠTVO!

Objavljeno:07.12.2021 - 23:25
A A A Times Arial

Prema feng shuiju, novčanik je dom za vaš novac i za sve što je povezano s njim.

Principi feng shuija kažu kako bogatstvo ne voli zanemarivanje i nebrigu, a ovo je nekoliko savjeta kakav treba biti vaš novčanik da privuče novac i bogatstvo.

OČISTITE NERED IZ NOVČANIKA

bulging-fat-wallet

Novčanik uvijek mora biti čist i uredan. Novčanik iz kojeg su izbačene nepotrebne stvari stvorit će prostor za protok dobre energije. 

U novčaniku ne biste trebali držati fiskalne račune, niti kredite kartice jer oni simbolišu dug ili već potrošeni novac; prazan novčanik je simbol neimaštine, te se savjetuje da uvijek u šteku imate barem nekoliko novčanica; u novčaniku ne smijete držati omote, istekle članske kartice ili nevažeće biznis kartice.

 

ORGANIZUJTE NOVČANIK

8678c3358928f6a7c33af757540e3c2f

 Neka svaka kartica bude na svom mjestu, novčići uredno ostavljeni. Feng Shui principi kažu kako stanje u novčaniku ima snažan uticaj na energetsku vezu između vas i novca.

 

ODABERITE PRAVU BOJU

arliwwi-4-shiny-colors-classic-designer-large-capacity-high-quality-luxury-long-purses-organized-wallet-for

Budući da svaka boja ima svoje značenje i predstavlja različite elemente – Vatru, Vodu, Zemlju, Metal i Drvo, najpopularnije boje za novčanik su crvena, crna, braon, zelena i tamnoplava.

 

NE KUPUJTE POLOVNE NOVČANIKE

coach-wallet-second-hand-made-spade-saturday-prada-burberry-purse-lv-1456043854-a1204363

Savjetuje se da ne kupujete polovne novčanike, jer on zadržava energiju prethodnog vlasnika, i dobru i lošu.

 

NE OSTAVLJAJTE NOVČANIK BILO GDJE

shutterstock-128227433

Novčanik ne smije biti na podu, a posebno ga ne smijete ostavljati na pločicama kupatila. Morate imati posebno mjesto za njegovo odlaganje i tu ga ostavljati svaki put kad dođete doma.

 

OBLIK NOVČANIKA 

the-loyal-workshop-ethical-leather-alongsider-wallet-brown-01-600x600

Izbjegavajte modele nepravilnog oblika, a prednost imaju duguljasti novčanici pravilnih linija. Bitno je da unutrašnjost bude dovoljno prostrana, kako ne biste morali da presavijate novčanice i gurate ih u skučen prostor. Pravi oblik novčanika povećaće šanse za privlačenje bogatstva.