OLIVER DRAGOJEVIĆ DANAS BI NAPUNIO 74 GODINE: Osvanula tužna objava njegove surpuge, posvetila mu emotivne riječi (FOTO)

Show
OLIVER DRAGOJEVIĆ DANAS BI NAPUNIO 74 GODINE: Osvanula tužna objava njegove surpuge, posvetila mu emotivne riječi (FOTO)
.

Slavni Oliver Dragojević danas, 7. decembra 2021. godine, slavio bi 74. rođendan.

Njegova supruga Vesna tim mu je povodom posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

- Dragi naš deda, danas, 7. 12. bi napunio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija, kao što si ti volio nas - napisala je Vesna i podijelila Oliverovu pjesmu "Kad mi dođeš ti".

screenshot-31
Olivera su se uz Vesnu prisjetili i brojni obožavatelji.

"Živi i s vama i sa svima nama. Fenomenalan, dragi Oliver. Srećan rođendan, dan kada je rođen vjerovatno najveći muzičar na ovim prostorima. Srećom, ima puno ljudi koji čuvaju sjećanje na njega, uz njegove najljepše pjjesme", poručio je jedan od obožavatelja Vesni u komentarima.

"Svaki dan je s nama. Nedostaje nam. Srećan mu rođendan i nadam se da mu je lijepo gdje god je sada", "U mojim mislima i molitvama je sve dok hodam po zemlji", "Srećan rođendan u nekim prostranstvima gdje svira i pjeva", "Nedostaješ svima nama koji smo voljeli tebe kao pjevača i još više kao čovjeka. Hvala ti za sve čarobne note", komentari su Vesninih pratilaca i prijatelja.

Izvor: Kurir

Ne propustite