STOMAK DO ZUBA, MAJA U 9. MJESECU TRUDNOĆE: Obukla usku crnu haljinu, evo kako izgleda PRED SAMI POROĐAJ (FOTO)

Show
STOMAK DO ZUBA, MAJA U 9. MJESECU TRUDNOĆE: Obukla usku crnu haljinu, evo kako izgleda  PRED SAMI POROĐAJ (FOTO)
Bivši zadrugari Alen Hadrović i Maja Marković će kroz nekoliko sedmica postati roditelji, a sada su riješili da uživaju za sve pare.

Bivši zadrugari Alen Hadrović i Maja Marković će kroz nekoliko sedmica postati roditelji, a sada su riješili da uživaju za sve pare.

Naime, oni su uhvaćeni u zagrljaju i provodu, a svi su gledali u Majin stomak.

Ona je na sebi imala crnu haljinu sa šlicem, koja je isticala da bivša Zadrugarka izgleda fenomenalno i to pred porođajem. Ljubavni par je sve vrijeme pjevao i veselio se, a onda su u jednom momentu razmijenili sočne poljupce.

Oni su svojevremeno otkrili da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vijest, ali i kada je termin za porođaj.

maja-i-alen

Foto:Printscreen

- Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Ja sam jako sretna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku.

- Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presretni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara – rekla je Maja za Pink.rs.

 

Ne propustite