KAKAV BUM U ZVEZDAMA GRANDA - EVO KO ĆE ZAMIJENITI BEKUTU: Ovo su svi čekali, CECA OČI U OČI S NJOM

Objavljeno:04.12.2021 - 12:14
A A A Times Arial

U"Zvezdama Granda" je uvijek uzbudljivo, a posebno su odnosi među članovima žirija zanimljivi i napeti. Prvo je Jelenu Karleušu zamijenila, niko drugi, nego Ceca Ražnatović, a sada je upražnjeno mesto Ane Bekute, koja je zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića otkazala poslovne obaveze na neko vrijeme.

"Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obavještena naknadno",  saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu, a Saša Popović mora da odluči ko bi mogao da bude adekvatna zamijena za nju. Kako piše "Informer" on, navodno, razmišlja da angažuje Miru Škorić, koja već dugo nije u dobrim odnosima sa Cecom.

mira-skoric

"Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zamijeni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga vjeruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje",  kaže izvor ovog lista blizak “Grandu”.