SAMO DAN POSLIJE SAHRANE ANA BEKUTA DONIJELA TUŽNU ODLUKU: "Poštovana srpska javnosti..."

Show
SAMO DAN POSLIJE SAHRANE ANA BEKUTA DONIJELA TUŽNU ODLUKU:  "Poštovana srpska javnosti..."
Samo dan nakon što je sahranila svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta se oglasila i otkrila da se povlači iz javnosti do daljnjeg, kao i da će sve nastupe koji su bili zakazani, sada otkazati. 

Samo dan nakon što je sahranila svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta se oglasila i otkrila da se povlači iz javnosti do daljnjeg, kao i da će sve nastupe koji su bili zakazani, sada otkazati. 

Saopštenje za javnost Ane Bekute prenosimo u cjelosti:

"Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mjesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili. Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obavještena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga. Voli vas vaša Ana."

Kako su mediji prenosili, Mrkonjić je tražio od Ane da ne prestaje da pjeva, ni dok je bio u bolnici, a ni u trenucima kada ga više ne bude, jer je znao da je muzika njena najveća ljubav. Ipak, čini se da se Bekuta potpuno slomila zbog gubitka, te zaista ne može da nastavi sa muzikom neko vreme. 

Ne propustite