SAŠA POPOVIĆ POSLIJE TOLIKO VREMENA NAPUSTIO GRAND: Šok na domaćoj estradi, OVIM ĆE SE SAD BAVITI

Show
SAŠA POPOVIĆ POSLIJE TOLIKO VREMENA NAPUSTIO GRAND: Šok na domaćoj estradi,  OVIM ĆE SE SAD BAVITI
.

Saša Popović odlučio je da se penzioniše, ali samo kada je riječ o muzičkoj produkciji i "Gradu" koji je prodao u namjeri da počne da uživa.

Međutim, njegovi penzionerski dani nisu dugo trajali, pa je otkriveno da je ušao u biznis sa svojom koleginicom Viki Miljković i njenim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom.

popovic-0

- Svi su se nadali da će Sale da se konačno posveti sebi i porodici jer radio je i naradio se decenijama unazad. Ali, izgleda da se Suzana džaba radovala da će sledeće godine sa mužem pod ruku putovati svetom i imati ga samo za sebe. Jeste ga se načekala, ali izgleda da on bez posla ne može. Navikao je čovek da radi, da se bori, da privređuje - kaže izvor za "Svet" i dodaje: 

- Na Bežanijskoj kosi sad gradi neku zgradu, nisam sigurna koliko će stanova tačno biti, a i Viki je sa svojom firmom, koja se bavi uređenjem stanova, uključena u celu priču. Ona je nedavno dobila dozvolu i za prodaju nekretnina. Ne bi oni pokretali nešto da ne znaju da će se to isplatiti. Što se kaže, stari su to lisci. Pogotovu što je cena kvadrata tamo preko dve hiljade evra, a može da ide još gore - tvrdi izvor, dodajući da Brena nije u ovom biznisu.
 

Ne propustite