"DALILA JE POŠTENA I JAKA ŽENA, A DEJAN.." JOVANA JEREMIĆ SE OGLASILA U EMISIJI UŽIVO: Imala poruku za Dragojeviće, ŠOK INTERVJU

Show
"DALILA JE POŠTENA I JAKA ŽENA, A DEJAN.." JOVANA JEREMIĆ SE OGLASILA U EMISIJI UŽIVO: Imala poruku za Dragojeviće, ŠOK INTERVJU
.

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić svakom svojom pojavom izaziva lavinu komentara. Britkog jezika, kaže sve što misli a često svoje sagovornike ostavlja bez teksta.

Trenutno najpoznatija voditeljka jutarnjeg programa gostovala je na televiziji Vesti kod voditelja Nemanje Velikića kada se "požalila" da je mediji "provlače" za razvod braka, koji kao da svakog puta nagovještava, što je bio slučaj i ovog puta.

screenshot-from-2021-11-30-22-08-20

Međutim, nije se dugo zadržala na svom braku već je pokrenula temu koliko se ostavljeni partneri svijete poslije razvoda, pa izjavila:

- Dokazano je da se muškarac teže razvodi, on stvarno mora da se zaljubi u drugu ženu, da je voli i da ta veza traje godinu i više da bi ostavio svoju ženu. Mi žene češće ostavljamo. Jer zašto žena ostavlja? Kad joj nije lijepo, kad joj nije udobno, kad se ne oseća lijepo kod kuće, kad taj čovjek ne može da je prati... kad nije u skladu sa njenim ambicijama. Ako je žena jača, nijedna zajednica nikad nije mogla da opstane!

- Zato je slučaj Tanje Savić jako zanimljiv, jer njen bivši muž je njoj napravio pakao od života. On priča detalje njihovog s*ksualnog odnosa, što pokazuje koliki je seljak. On nije seljak on je seljačina, ona teška seljačina - kivno je govorila ona.

Nije izostao ni komentar na temu Dalile i Dejana: - Šta god oni pričali Dalila je ispala poštena, Dalila nije prevarila Dejana, već ga je ostavila i bila sa Carem. Jel ga prevarila? Nije. Ona je samo malo loše procijenila, jer meni Car ne djeluje toliko stabilan kao što Dejan. Jel ima pravo da ga ostavi? Ima. Pa izvini molim te i on je imao dosta vremena da se dokaže, što se nije dokazao?! Dalila je jaka žena - zaključila je voditeljka.

Izvor:SD

Ne propustite