OVO JE GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU USPJEŠNE I NEUSPJEŠNE ŽENE: 10 osobina koje posjeduju moćne dame!

Objavljeno:30.11.2021 - 22:43
A A A Times Arial

Popularni ruski psiholog MihailLabkovski otkrio je kojih 10 stvari razlikuje uspješnu ženu od neuspješne. Evo koje kvalitete i stavove poseduje žena koju očekuju sreća i uspjeh:

1. "Uvijek računa samo na sebe!" - Još od djetinjstva je nezavisna, oslanja se na svoje sposobnosti i ne traži pomoć ni od koga.

2. "Ona je sama sebi dovoljna!" - Takva žena sama rješava svoje probleme, a za to joj uopšte nije potreban muškarac. Smatra da sreća ne mora biti savršen partner, već je sreća u njoj.

3. "Ona je finansijski nezavisna" - Uspješna žena od malih nogu razmišlja o tome kako i gdje će zarađivati za život, a ima velike ambicije. Spremna je da ode u drugi grad i osamostali se rano, i ne plaši se promjena.

4. "Ona ne pravi ustupke i nije joj potrebno odobrenje drugih." - Takva žena se ne plaši neuspjeha i ne treba joj podrška i odobrenje. Lako može napustiti dosadan posao ili promijeniti fakultet. U ljubavi se sastaje samo sa muškarcima kada to zaista želi i samo sa onima koji je mogu cijeniti.

5. "Neće tražiti pomoć!" Prvo će pokušati sva moguća rješenja problema, a zatim će analizirati situaciju kako bi se uverila da je učinila sve što je u njenoj moći. Takva žena će na sve moguće načine pokušati učiniti sve bez pozivanja upomoć. I samo ako ne postoje apsolutno nikakve druge mogućnosti, ona će se obratiti za pomoć nekome ko je struučan za određeni problem.

6. "Ona se ne poredi ni sa kim." - Ne mora da se poredi sa kolegama, prijateljicama ili članovima porodice. Ne zadire u tuđe finansijsko blagostanje ili društveni status. Ona se takmiči samo sama sa sobom i želi d apostane bolja od osobe kakva je bila juče.

7. "Voli svoj izgled." - Srećna je kako izgleda i vodi računa o sopstvenom izgledu, ali nije rob trendov ai rigoroznih dijeta.

8. "Ne žuri da uđe u brak." - Ne zanimaju je slabi i nesigurni partneri, pa je spremna da sačeka trenutak kada upozna pravu ljubav i nekoga ko će moći da je prati.

9. "Ona je uvijek za jednakost" - Ona nikoga ne ponižava i ne smatra nižim od sebe, za nju su svi jednaki. Takođe, u muško-ženskim odnosima zahtjeva jednakost.

10. "Nikada neće napustiti posao koji voli." - Čak i kada ima dovoljno finansijskih sredstava, uspješna žena neće napustiti posao koji voli i koji joj donosi zadovoljstvo.