MRKA JE ŽALIO ŠTO NIJE IMAO DJECU SA ANOM: Zajedno su smišljali imena za nasljednika, A OVO JE RAZLOG ZAŠTO SE NIKADA NISU VJENČALI

Show
MRKA JE ŽALIO ŠTO NIJE IMAO DJECU SA ANOM: Zajedno su smišljali imena za nasljednika, A OVO JE  RAZLOG ZAŠTO SE NIKADA NISU VJENČALI
.

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, boem, veseljak i omiljeni političar među estradom Milutin Mrkonjić preminuo je prije dva dana u 80. godini u Beogradu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Iako je volio pjevačicu Anu Bekutu i s njom proveo, kako je sam volio da kaže, najljepše godine svog života, brinuo je i o zvaničnoj supruzi, koju je do smrti poštovao.

Milutin i Ana nisu imali djece, zbog čega su i on i Ana veoma žalili.

2798007-viber-slika-20211119-131740165-ls

- Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dete zvalo i da li bismo više voleli devojčicu ili dečaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda - isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima.

- Nema od bola zbog gubitka voljenog partnera, Ana nije bila u stanju da govori za medije. Zamolila je za razumevanje i istakla da prolazi kroz najteži period u životu. Ipak, na Insta gram profilu objavila je njihovu zajedničku fotografiju u crno-beloj boji i ispisala stihove svoje pesme koji možda najbolje opisuju njeno emotivno stanje.

"Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja...".

- Ja sam se jednostavno prepustila u stila i rekla neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav. Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je tada Ana.

Na pitanja o braku sa Milutinom, odgovarala je sa osmehom, kao da nije žalila zbog toga što nije njegova žena i pred Bogom.

- Ne planiram da se udam. Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio, papir nam ništa nije značio - isticala je ona, sigura u ljubav koju su osećali.

Izvor:Kurir

Ne propustite