MRKA JE ZBOG ANE ŽRTVOVAO POLITIČKU KARIJERU I NAPUSTIO MJESTO MINISTRA: Ljubavna priča kao iz bajke, S NJOM JE IMAO MIR I SREĆU

Show
MRKA JE ZBOG ANE  ŽRTVOVAO POLITIČKU KARIJERU I NAPUSTIO MJESTO MINISTRA: Ljubavna priča kao iz bajke, S NJOM JE IMAO MIR I SREĆU
,

Ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića e trajala je gotovo cijelu deceniju, a zarad svog odnosa oboje su mnogo toga žrtvovali. Prije nekoliko godina pjevačica je otkrila da je političar batalio mjesto ministra, a sve kako bi oni imali svoj mir.

2809949-bekuta-mrka01-damir-dervisagic-ls

- Bilo je toliko nemira oko nas zbog naslova u medijima. Prestalo je tek kada je Milutin dao ostavku na mjesto ministra saobraćaja. Ja sam bila kolateralna šteta, cilj je bio da on ode sa tog mjesta. Mrka je izračunao i proračunao da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir - rekla je ona u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala da Mrkonjić nikada nije koristio njenu popularnost za političke poene.

- On ima svoje saradnike i ljudi sa kojima je on radio širom eks Jugoslavije. Radio je na pruzi Beograd - Bar, koja je otvorena 1976. godine. Jasno je koliko je on samo tada stekao prijatelja - rekla je Ana.

Još jedna stvar koju je pokojni Mrka promijenio zbog Bekute jeste i obeležavanje hrišćanskih praznika.

- Milutin je drugačije vaspitan. On nije obilejžavao nijedan praznik kao dijete, ali zbog mene slavi Božić. Cijenim njegovu doslijednost, a on poštuje to što sam ja vjernik. Vidi koliko se trudim oko običaja i trpeze, pa uvek sedne za sto da nazdravi. Svake godine očitamo Očenaš, pa Sveti Duh okupa i njega. Milutinova sestra mi je otkrila čak i da je on kršten, bez obzira na to što je komunista - pohvalila se nedavno Ana.

Izvor:Kurir

Ne propustite