"DALILA JE NAPUSTILA SVOJE DIJETE, ZATO PLAČE NA OVU PJESMU" Đedović mislio da kamera ne snima, otkrio njenu najveću tajnu (VIDEO)

Show
"DALILA JE NAPUSTILA SVOJE DIJETE, ZATO PLAČE NA OVU PJESMU" Đedović mislio da kamera ne snima, otkrio njenu najveću tajnu (VIDEO)
,

Dalila Dragojević njeno ponašanje ali i njena prošlost i dalje su glavna tema u petoj sezoni rijalitija Zadruga. Ona je bila glavna tema razgovora Marka Đedovića i Sandre Rešić.

Đedović koga je Dalila predstavila kao svog prijatelja, ovog puta nije imao nijednu lijepu riječ da kaže o njoj, a Sandra se sve sa njim složila. 

207630-dalila1-orig

- Dalila nema prijatelje, ona samo ima neke saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca pa joj neko tako nešto pošalje da bi se izreklamirao jer je reklama na Pinku jako skupa. Ona nema prijatelje - tvrdi Marko. 

- Znači Miljana je kao luda, ali je bila potpuno u pravu, da se Dalila samo udala da bi mogla da se vrati normalnom i da bi se pomirila sa ocem - zaklljučila je Sandra.

- Ono o čemu svi pričaju je i to da su vodili Dejana i da promijeni i vjeru i sve. Meni je to potvrdila Vesna Rivas. A to je čuo i Mensur zato je on Dalili rekao znaš dobro šta je on uradio za tebe, to mora da se poštuje - pričao je Đedović.

- Da, to isto kad su se prije svađali na početku, prije nego što si ti ušao, Mensur je njega napao i rekao kaži svima kako se sada zoveš - šapnula je Sandra.

- Pa se priča da ima dijete i da ga ostavila u Švajcarskoj, zato ona kada čuje pjesmu Pepeljuga... - krenuo je da priča Marko, ali je onda neko ušao te su morali da prekinu povjerljivi razgovor.

Sve šta je Đedović ispričao možete da pogledate u klipu u nastavku.

    

Ne propustite