ANA I MRKA SU IMALI JEDNU VELIKU NEISPUNJENU ŽELJU, a sada ih je smrt razdvojila: Evo o čemu su maštali

Aktuelno
ANA I MRKA SU IMALI JEDNU VELIKU NEISPUNJENU ŽELJU, a sada ih je smrt razdvojila: Evo o čemu su maštali
,

Političar Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta godinama su bilu u ljubavnoj romansi. Mrka je preminuo u u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti, a Bekuta je jednom prilikom pričala o velikoj želji koja nije mogla da im se ispuni.

Ana nikada nije krila da joj je žao što su se kasno upoznali, te je jednom prilikom priznala za Alo i da joj je najteže to što nisu imali mogućnost da imaju djece.

screenshot-from-2021-11-28-17-05-44
- Žao mi je sto nemam dijete sa Milutinom. Voljela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomjestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dijete, da li bismo voljeli više dečaka ili devojčicu... Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka - ispričala je Ana pre nekoliko godina.

Ana je uz Mrku bila do posljednjeg trenutka, a kako je svojevremeno otkrila, njen sin Igor, iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, Mrkonjića je i tekako poštovao.

- Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca - rekla je jednom prilikom ona.

Izvor:SD

Ne propustite