CIJELA 2022. GODINA ĆE IM BITI KAO PETAK 13.: Ruski astrolog Globa upozorio - ova 3 znaka čeka NAJGORI PAKAO

Horoskop
CIJELA 2022. GODINA ĆE IM BITI KAO PETAK 13.: Ruski astrolog Globa upozorio - ova 3 znaka čeka NAJGORI PAKAO
Ovim pojedincima se savjetuje da prespavaju sljedeću godinu

Ovim pojedincima se savjetuje da prespavaju sljedeću godinu

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izneo je predviđanja za 2022. godinu. Prema njegovim riječima, ovi znakovi će naići na brojne prepreke. Dobra vijest je da će ih sve to ojačati.

Strijelac

Obratite pažnju na svoj lični život, porodicu i karijeru. Prije nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvijezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvarima za svoju dušu. Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mjestu.

Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije.

Odnosi u porodici će biti napeti zato prije nego što progovorite dobro razmislite šta želite da kažete.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da "iskočite" iz sopstvene kože. Biće puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih prevaziđete i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite.

Ne bi bilo loše da počnete da praktikujete meditaciju. Na taj način lakše ćete prevaziđi sve nevolje i turbulentne periode.

Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno - kraj godine ćete dočekati mnogo jači.

Jarac

Baš kao ni Strijelčevima, ni vama ova godina neće biti preterano dobra kada je riječ o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca.

Međutim, početkom proljeća imaćete priliku da pokrenete sopstveni biznis koji će vam doneti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo.

- Dobro posmatrajte šta se oko vas dešava, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namjenila - kaže ruski astrolog.

 

Ne propustite