HOROSKOP ZA DECEMBAR DONOSI OGROMNE TURBULENCIJE: 2 znaka otkrivaju prevaru u vezi, a 2 se "kite" parama

Zanimljivosti
HOROSKOP ZA DECEMBAR DONOSI OGROMNE TURBULENCIJE: 2 znaka otkrivaju prevaru u vezi, a 2 se "kite" parama
-

Šta očekuje horoskopske znakove pred Novu godinu? Neki će bukvalno preživeti pakao, a neki najveću sreću.

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa upozorio je nekoliko znakova horoskopa na velike promjene koje ih očekuju pred Novu godinu. Za neke će promjene biti pozitivne, ali neki bi trebalo da se pripreme na najgore!

Bik

Kalendarski početak zime Biku donosi neočekivane promjene u porodičnom životu. Planovi koje su imali će se izjaloviti, a ovo će posebno biti izraženo na polju ljubavi. Konačno im se otvaraju oči i shvataju kome su poklonili svoje srce. Bikovi će pokušati ovde nešto da dokažu partneru, ali najbolje za njih bi bilo da da se ne upuštaju u rasprave. 

Blizanci

Ni Blizanci neće mnogo bolje proći u decembru kad je riječ o ljubavi. Velika je vjerovatnoća da će doživjeti izdaju od strane voljene osobe. Zvijezde kažu da će ih partner najverovatnije prevariti. Ali, to nije sve. Pred kraj godine ih očekuju i veliki problemi na poslu, a za koje će biti zaslužno ogovaranje kolega i spletke koje im "prave".  

Rak

Za razliku od proljećnih znakova Zodijaka, ljetnje Rakove očekuje nevjerovatna sreća u decembru. Mogu se nadati velikom uspjehu na poslu i povećanju prihoda i to ne samo kroz "regularan" posao. Novac će bukvalno stizati sa svih strana, pa možda ne bi bilo loše da igraju LOTO kad im je već fortuna toliko naklonjena. Na polju ljubavi je sve kako treba, bez turbulencija.

Ribe

Prema prognozi astrologa, i Ribe očekuju pozitivne promjene na polju finansija. Neki novac od kog su već "digli ruke" biće im isplaćen, moguće je i nenadano nasljedstvo, što će ovaj znak horoskopa podstaći da se opusti i "baci" na šoping. Naravno, Ribe će misliti na svoje najbliže i veliki dio ovog prihoda potrošiće na voljene. I na polju ljubavi se poboljšava situacija, neke razmirice će biti riješene. 

MONDO

Ne propustite