Evo koliko košta noćenje u vili Mandžukića: Da ne povjeruješ

Kiosk
Evo koliko košta noćenje u vili Mandžukića: Da ne povjeruješ
-

Nogometaš Mario Mandžukić (35) postao je poduzetnik otvorivši firmu u kojoj je sad i direktor pod nazivom 'Vile Brač' sa sjedištem u Zagrebu.

Marijeva luksuzna vila od 350 kvadratnih metara nalazi se u Bobovišću, malom mjestu na otoku Braču.

- Vila Blue Star of Brač nalazi se u Bobovišćima. Objekt nudi klimatiziran smještaj, besplatan WiFi, mogućnost posudbe bicikla, vrt s vanjskim bazenom i besplatno privatno parkiralište. U okolici gosti mogu igrati stolni tenis i voziti bicikl", piše na stranici za iznajmljivanje.

Na samo 10 metara od mora nalazi se grijani bazen, a vila ima pet spavaćih soba s pet kupaonica i može ugostiti deset osoba, piše 24sata.hr.

vila4

foto: Booking.com

Luksuzna nekretnina udaljena je 800 metara od centra mjesta i četiri kilometra od Milne.

Vilu je moguće rezervirati na internetskoj stranici za bukiranje smještaja, pa je vidljivo da noć košta čak 8.781 kuna što je oko 2.300 KM.

Na stranici gdje se vila oglašavala, navedeno je da sadrži i opremu za stolni tenis, pravo kućno kino - ne samo veliku televiziju, nego čitavu prostoriju opremljenu kao kino, zatim vez za male brodove, dva kajaka, tri bicikla, SUP, opremu za ronjenje, prostirke za jogu i ručnike za plažu.Uvala u kojoj je kuća nekadašnjeg reprezentativca nije pretjerano osamljena. Tu je još desetak jednako luksuznih vila.

Ne propustite