"TUMOR SE PROSTO ISTOPIO", SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JE IZLIJEČILA BOLEST: Ovo me spasilo, vjerovali ili ne

Zanimljivosti
"TUMOR SE PROSTO ISTOPIO", SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JE IZLIJEČILA BOLEST: Ovo me spasilo, vjerovali ili ne
-

Glumica Zinaida Dedakin je uspjela da izliječi tumor!

Glumica Zinaida Dedakin je svima omiljena zbog srdačnog osmijeha, spremnosti na šalu a nadasve zbog raskošnog talenta kojim osvaja u svakoj ulozi. Spremna je i da podijeli dio svoje intime kad god ona može da pomogne drugima, pa je tako otkrila i kako je izliječila tumor. 

Ovaj zdravstveni problem ju je već doveo i do operacije koja je bila zakazana, a onda se obratila za pomoć psihoterapeutu Marku Pešiću za kojeg kaže da joj je mnogo pomogao.

„Da, ja sam se razboljela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome liječio? Liječili su me ljudi i ta njihova toplina. Vjerovala sam u „bijele misli“, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne vjerujete. Moja djeca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji“, ispričala je glumica, a potom dodala:

„Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko vjeruje ili ne vjeruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama“, ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

Glumica kaže da stalno priča o poslu sa djecom i da je njima gluma je prirodno stanište. "Presretna sam što smo izgradili takav odnos da vrlo dobro znaju da mi daju pravu smjernicu. Beskrajno poštujem njihovo mišljenje", kaže Zinaida.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite