EVO ŠTA ĆE SVE ZBOG RAZVODA PODIJELITI NA RAVNE ČASTI: Luksuzna kuća sa 2 ulaza, OGROMNO IMANJE, a majstori im još ovo sređuju (FOTO)

Show
EVO ŠTA ĆE SVE ZBOG RAZVODA PODIJELITI NA RAVNE ČASTI: Luksuzna kuća sa 2 ulaza, OGROMNO IMANJE, a majstori im još ovo sređuju (FOTO)
.

Odnos bračnog para Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića ne prestaje da intrigira javnost od kako je ona postala bliska sa Filipom Carom u "Zadruzi", te istakla da je shvatila da je njen brak bio "samo farsa".

Dalila je najavila razvod, a podela imovine tokom istog će se dijeliti na ravne časti.

2766259-kombo5-ls-1
Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom. U više navrata su pokazivali svima kako izgleda spoljašnost i unutrašnost njihovog doma.
Kuća im ima dva ulaza, a mnogo vremena su provodili na ogromnom imanju.

Detalje unutar doma su pažljivo birali, a za enterijer je bila zadužena ona.

Javnost su pred ulazak u "Zadrugu" obavestili da su ostavili majstore na imanju da završe ogradu i obave još par stvari u dvorištu koje su zamislili.

Šta će biti sa svim ovim tokom podele imovine pokazaće vreme, a nema sumnje da će se planovi oko sređivanja kuće i okoline promeniti, sada kad je jasno da više nemaju zajedničku budućnost.

Video pogledajte OVDJE.

2767351-screenshot-124-ff

2767357-screenshot-127-ff

2767351-screenshot-124-ff-1

Izvor:Kurir

Ne propustite