Ovo je osumnjičeni ubica Đokića: Završeno saslušanje Džonića, šutio pred tužiocem a pronađen je jedan dio novca

Aktuelno
Ovo je osumnjičeni ubica Đokića: Završeno saslušanje Džonića, šutio pred tužiocem a pronađen je jedan dio novca
,

Saslušanje Gorana Džonića, osumnjičenog za likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, završeno je nešto poslije 16 sati u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i on se, prema nezvaničnim saznanjima, branio ćutanjem. Sem Džonića saslušane su još dvije osobe.

Inače, Džonić se sumnjiči da je izvršio stravični zločin, odnosno likvidaciju Gorana, Gordane i njihove kćerke Lidije. Kako su mediji ranije prenijeli, on je u policiji priznao zločin, ali je veliki dio krivice pokušao da prebaci na uhapšenu braću, koja su juče privedena.

Ipak, prema nezvaničnim saznanjima, Džonić je u tužilaštvu ćutao. On se trenutno nalazi kod sudije za prethodni postupak, koji bi trebalo da donese odluku o pritvoru.

On je jutros sproveden s lisicama na rukama u tužilaštvo. Više javno tužilaštvu u Nišu nije se oglašavalo o saslušanju.

Pretpostavlja se da je motiv likvidacije tročlane porodice pljačka, jer se znalo da Goran, vlasnik mjenjačnice, uvijek sa sobom nosi veću sumu novca. Džonić je zbog zločina uhapšen prije dva dana.

Policija je na njegovom imanju pronašla i dio novca, za koji se pretpostavlja da je pripadao ubijenim Đokićima. U Džonićevom stanu u Alesincu pronađen je i pištolj koji je poslat na veštačenje, kako bi bilo utvrđeno da li je to oružje korišćeno u likvidaciji.

Izvor:Nova.rs

Ne propustite