3 ZNAKA OTVARAJU VRATA SREĆE U NAREDNIH 8 MJESECI: Pare se množe kao lude, JEDAN ZNAK JE POSEBNO SRETAN

Kiosk
3 ZNAKA OTVARAJU VRATA SREĆE U NAREDNIH 8 MJESECI: Pare se množe kao lude, JEDAN ZNAK JE POSEBNO SRETAN
,

U listopadu/oktobru nekoliko planeta je izašlo iz retrogradnog kretanja odjednom i život je počeo dobivati svjetliju energiju.Podrška ovim planetima dobro će doći krajem godine, jer će mnogi imati priliku da okolnosti okrenu u svoju korist.

Direktno kretanje Jupitera povećat će komunikacijske vještine, što će vam omogućiti da pronađete prave ljude, izgradite karijeru, sklopite dobre poslove. Astrolozi preporučuju da sada slušate svoj unutrašnji glas, intuicija će biti važan putokaz u narednim mjesecima. Zahvaljujući njoj bit će moguće privući pozitivne događaje i sretne promjene, a zaobići neuspjehe.

screenshot-13

Jupiter je 18. listopada/oktobra izašao iz retrogradnog kretanja, a ovaj događaj će biti značajan za sve znakove Zodijaka. Utjecaj planete će se promijeniti, a Jupiterova energija zrači akcijom – sve ono što je tapkalo u mjestu sada će se početi razvijati. U narednih 8 mjeseci planet obilja ostaje direktan, a evo što to znači.

U listopadu/oktobru nekoliko planeta je izašlo iz retrogradnog kretanja odjednom i život je počeo dobivati svjetliju energiju. Pluton je krenuo direktno od 6. listopada/oktobra, Saturn 11. listopada/oktobra, a Merkur i Jupiter mijenjaju svoje kretanje 18. listopada/oktobra.

Podrška ovim planetima dobro će doći krajem godine, jer će mnogi imati priliku da okolnosti okrenu u svoju korist. Direktno kretanje Jupitera povećat će komunikacijske vještine, što će vam omogućiti da pronađete prave ljude, izgradite karijeru, sklopite dobre poslove, kao i da zaposlite dobre radnike ili dobijete posao iz snova.

Jupiter ima dugoročan utjecaj: spori planet ne tolerira žurbu, ali pomaže da idete pažljivo i strpljivo ka ostvarenju svog sna. Nećete skrenuti s puta, ali samo ako vjerujete u sebe i pozitivan ishod.

Sada će biti lakše otkriti nove talente i primijeniti ih u praksi pa će mnogi imati uspjeha na polju karijere. Jupiter je planet obilja i materijalnih stvari pa je moguće da ste tijekom njegove retrogradne faze imali problema s financijama. Sada je trenutak kada će se situacija preokrenuti – imate više nego ikada šanse da zaradite novac koji želite i umnožite bogatstvo.

Također, ovo je planet reda i stabilnosti, a njegov utjecaj će vam pomoći da kompetentno upravljate financijama, isključite njihov odljev i usmjerite novac u profitabilne projekte.

Bit će lakše zaradit NOVAC, a onima koji se ne plaše aktivnog rada, poslije 18. listopada/oktobra bit će lakše postaviti temelje budućih pobjeda.

Energija Jupitera pomaže kreativnim osobama i onima koji žele da podignu svoju svijest. Nakon 18. listopada/oktobra, astrolozi preporučuju da slušate svoj unutrašnji glas – intuicija će biti važan putokaz u narednim mjesecima.

Zahvaljujući njoj bit će moguće privući pozitivne događaje i sretne promjene, a zaobići neuspjehe.

Energija Jupitera je stabilna, ali nije za sve znakove Zodijaka pozitivna. Saznajte kako planet utječe na vaš znak kako biste izbjegli poteškoće i iskoristili svoju energiju za svoje dobro.

Evo koja će 3 znaka Zodijaka najbolje iskoristiti utjecaj direktnog Jupitera:

Rak

Za Rakove, Jupiter je najvažniji planet, jer ih on zasićuje snagom elementa vode.

Jupiter daje Rakovima njihovu čvrstinu i smirenost, odanost i poštovanje obiteljskih vrijednosti.

Kada se Jupiter kreće direktno Rakovi su svoji, autentični i odani svojoj prirodi.

Vodenjak

Vodenjaci su u savršenoj harmoniji s Jupiterom pa od njega dobivaju samo najbolje.

Kreativna energija planeta pomaže Vodenjacima da traže načine za samopotvrđivanje, zaobilazeći stereotipe koje nameće društvo.

Vaga

Vaga je inspiracija i duhovni vodič za mnoge ljude. Oni imaju ovu priliku zahvaljujući kreativnom utjecaju Jupitera.

Kada se planet kreće direktno, mnoge Vage mogu ostvariti uspjeh, započeti neki važan projekt i otvoriti vrata sreće.

Ne propustite